Wednesday, July 11, 2012

BREAKFAST AND EXCEED LIMIT.


Semalam, ahkak makan nasi kerabu untuk breakfast.. ahkak kalau makan nasi kerabu mesti dengan ikan goreng salut tepung tu.. tatau kenapa tak reti sangat nak makan dengan lauk lain.. mmg ohsem lah nasi kerabu makcik nie.. tapi harini breakfast nak makan nasi berlauk lah pulak... 

Tapi kan.. ahkak nak mengadu nie.. gigi ahkak sakit.. sakit gila gigi ahkak tau.. gigi geraham atas sebelah kanan.. utk apa mengadu pon tak pasti.. tapi ai memang anje anje anje..

Sebelum kena maki, baik ai blah dulu.. bye u olls. 

Oh sorry aku masuk balik edit entry nie.. dengan tajuk tambahan EXCEED LIMIT.

ingat tak haritu ada readers yang tanya cemana nak menyelesaikan masalah blogger dah exceed limit.. means tak leh upload gambar banyak2 masa nak update blog tu? nanti dia suruh ko bayar lah apa lah.. so mari kita ikuti tips dari PEEJ BURHAN. i lap u lah peej.. sebab aku takut gak tekena.. kang tekena aku buat cenggini jugak ;) thank you Peej.. 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Aya Ariel said...

ahkak..nasik kerabu ahkak ade letak budu tak? kalau takde budu mmg bukan nasik kerabu namanyaa...nasik kerabu letak budu baru lah jadi gagah perkasa..ahahahah..

meh datang KB aku suap kan ahkak ngan nasik kerabu yg lagi ohsem!!! dem dem dem..tetiba perut guwa lapaqqqqq
```

Huda said...

Sedapnya nasi kerabu tu kak..fav saya tu..

SHILZ said...

ha betul la cam gitu. dulu pun i penah kene. and siap delete pic2. huhu sadis. pastu buat mcm peej cakap tu. then blogspot cam rase kite lg pandai dari die kot *heh* pastu terus elok je samp sekarang and lame-lame boley upload pic macam cara biasa tu. tak de pun die prompt exceed limit lagi dah. tetibe rase cam pelik.

Mooniqueen said...

Aduhhh terus lapar tgk nasi kerabu ni...

suehaida_84 said...

arini sy lunch nasi kerabu..:)sedap...

dental student said...

assalamualaikum kak, dah berapa lama gigi tu sakit? sakit dia mcm mana? menyucuk2 ke? kalau gigit sakit tak?

Filla ~ Kasihs said...

aya: mesti lah ada ;)

huda: a'ah saya pon suka..

shilz: hehe pandaiii..

mooniqueen: tau takpe

suehaida: saya pon breakfast kali kedua nasi kerabu lagi tadi..

dental student: w'salam, baru je 2 hari.. sakit kat geraham..ada lubang kot.. sakit gilaa.. ni baru lepas kumur air garam.. ok ke air garam?