Tuesday, July 17, 2012

UPDATE KELAM KABUT.

Ok mari saya perkenalkan anda dengan Bibik paling cun di abad ini.. hahahah... Nampak betapa busynya bibik saya? ni pon ntah-ntah kul 1 pagi.. kuakakka.. eh tak baik panggil dia bibik tau.. kecik hati bibik-bibik lain kang ;)

Ok meh lah aku kasi tunjuk sikit skinny pants Zara korang yang dalam proses dipack utk dipos.. InsyaAllah akan sampai ke pangkuan korang esok sebab pagi tadi baru Elly sempat pos.. tu pon kelam kabut dia kat post office sebab aku asyik lah kacau dia tanya pasal stock.. kahkahakhaahhaaaaa... dahlah pastu masuk meeting.. kesian budak comel nie..

Aku dah sampai juling biji mata nak baca email belambak-lambak masuk macam hapa.. taubat aku nak buat lagi pasni.. hahahaha... tengah balas email.. tetiba bepuluh-puluh lagi masuk.. mati aku tau.. pastu orang dah bank in.. masak!! stock pulak habis.. mana aku tau kan? dah time korang order tu stock banyak lagi.. sekali orang tu bayar, orang ni bayar.. rupanya dah habis stock.... 


Sian dia terceruk duduk belakang sofa tepi tangga.. kuakaka.. 



ok meh nak buat announcement sikit..

Sesiapa yang order GREEN SIZE 32 DAN SHOCKING PINK SIZE 32 harap bersabar.. sebab we all tengah tunggu stock.. lawa sangat ke green ngan shocking pink? muahah ni mesti sebab Elly jadi model nie.. eh sentap pulak haku.. ok shocking pink pon laju je habis ok.. mesti sebab haku jadi model T__________T

LIGHT PINK dah sold out.

GREEN SIZE 30 SOLD OUT

GREEN SIZE 26 SOLD OUT

GREEN AND SHOCKING PINK SIZE 32 (waiting for new stocks) harap sabar.

RED AND ORANGE still available.. 

Eh korang nie.. Orange ngan Red lawa ok.. Eh ok lah aku nak pitam dah nie.. nanti sambung lagi ;)

Oh ye ada announcement sikit nie.. euwwwwwwwwww.. dah leh start vote hari nie ok? Vote lah Filla untuk Levi's tu.. nah http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi

Tak undi tak nak kawan... penat i posing tepi motor besar tau.. geliiiiii aiiii tau.. hahahahha.. tak sempat aku nak buat proper entry suruh orang vote.. korang vote lah sendiri ya.. satu hari satu vote.. lucky voters ada chance to win Levi's Voucher worth RM300.. 

Sekian selamat petang ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

Aya Ariel said...

larissss niagaa..huhu

strawberi said...

ape daa..link undi tu salah..cepat btolkan..hehe

Anggun said...

nak jugak shocking pink tu....hehehe

Zurina Hj.Zainal said...

jgn lupaaii punye....shocking pink....ekekek...

Pka Rahim said...

akak betol ke link akak bg tuk vote tu. nape tak boleh bukak??

C!kpuanmuda® said...

aku tak sempat email.. T___T

NUNU EERA said...

ala.. nape lmbt bca updte akk.. kan da terlepas shocking pink.. nak3.. i tuggu next stock ni kak..

Anonymous said...

sis..green 32 xde lg ke??? huarghhh

Wawa Tasliman said...

kak filla size besar untuk wawa ada tak. untuk vontot besar. :P

Nur Zakiah Zahri said...

Kak Filla, Zakiah dah vote....so far voting akak paling tinggi...syabasss

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

fila tlg le bg saiz sampai 34 ke 36 ke.. tak acilaas

JMR said...

dah suruh satu office vote..!! umur 33 ek?kahkah

good luck sis!

MiErA said...

vote hari2 =)

Nurlyla said...

wah...

sharifah rosidah said...

Anak aunty dah email awak kat framekasih, harap harap adalah lagi stock warna yang dia nak, dia guna email dia, nama nya Ain Asyiqin.

Sue Echan said...

kak filla, sy email akk x reply pon.. huhu...

zennixia said...

kak filla, sy dah dpt skinny jeans td..thanks yeah :) tp kan..sepatutnye orange skinny tp yg sy terima red punyaaaa..btw x pe la..sy amik yg red ni..cun giler color.. :D

leen said...

akak fila...sy dah email dari first day entry pasal skinny jeans ni tp xda respon smpi skrg...huhuhu...
arin_lynn83@yahoo.com

Filla ~ Kasihs said...

leen: akak takde receive email from u.. huhu...

green apple said...

aku tgk entry ko ni baru teringat satu suar light pink aku lom pos utk customer Elly. Ha, lagi satu size 28 oren ada kat aku. Nak bagi sape ni?
Takde kang aku sebat.