Thursday, July 26, 2012

Ani dah besar ;)

Ni semua latest picture Ani.. kemain lagi sekarang nieeee.. dengan mulut becok.. becakap macam orang tua.. hahah.. Semalam aku EL sebab babysitter ada emergency kena balik kampung.. So aku memang berdua jelah dengan budak nie.. Best gak sesekali duduk berdua.. 

Ani ada taik lalat kat pipi.. hahah bekas gigit nyamuk.. 


lanun. hihi.. 

hari nie tepaksa import Wan jaga.. hehe.. lawak gila.. Wan call tadi.. Wan cakap Ani amik pembaris Wan yang kaler oren Wan nak potong kain.. Wan kan menjahit.. hahah.. pastu dia tembak Wan guna pembaris.. Wan cakap "Amaani, bak lah sini, Wan nak guna".. Ani jawab "Ehhhhhhh sebok laaahh Wan ni".. hahahah... haku cili mulut tu kang.. hehehehe... pastu Wan call aku sebab nak pembaris tu.. aku cakap cer offer dia ngan biskut.. hahahahah... laju je dia bagi Wan pembaris tu balik.... hahahahahahaaaa.. pitam Wan tau dik..heheh..

Tengahari tu aku masak makanan bodoh je untuk Ani.. bubur nasi letak udang.. hahaha.. punye pemalas mak kau nie.. cincang udang.. masuk dalam tu.. buh garam.. siap bubur Ani ;)

Aku masak bodoh macam tu pon dia makan sampai 2 mangkuk... kalau aku siap tumis, letak bawang, letak kiub ayam bagai.. mampoih 8 kali tambah kot.. hahahahaa... 

pastu cakap kat dia "Ani tak puasa yeh?" dia jawab.. "Ani puasssssaaaaaaaaaaaaaa laaaaa" 
*sambil ngap suap macam nak patah sudu*

Ni masa suruh dia buat muka... untuk bagi Papa tengok.. padahal? bagi readers blog mama tengok.. hahaha padan muka! 

hahah dia memang takkan buat muka elok-elok punya... suka sangat buat muka kelaka

T____________________T









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

23 comments:

dilla nadila said...

comelll sesangat....

Huda said...

comel macam anak patung..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

comel gila!

Cik Cyida said...

hahahhaa,
comel Ani.
comeelllllllllllll sgtttttt :)

nalsweet said...

haha..comey!!

Nazirah Azeman said...

hi ani

Rara Nasiha said...

alolorrr, comel je. :)

rerehalim said...

Ani ni. Ade yg kene picit kang. Comel bettei. Dahla kuat makannnn.

NUNU EERA said...

Pipi Ani dah besar.. ;)

Aya Ariel said...

ololo..comelnye budak ni..

kesya plak..bile tanya puasa tak...dia cakap tak puasa..aku tanya lagi..nape tak puasa...tau umiiii..(pengasuh kesya)..sedap anak tekak kau jer..kau yg tak puasa..org lain jadi penyebab..hahahah..

Zurina Hj.Zainal said...

comel jer...

Irfa said...

tgh becok mulut ni best melayan
kat umah aku ada sorang..tetiba rindu kat dia..dia selalu cakap 'sabarlah'bila aku suh dia cepat.kemain mulut,ikut sapa tah ;)

strawberi said...

kalo letak gambar ani..takyah letak caption atau citer pun tkpe..dh klaka
tp tambah ayat mak dia..lagi extra klaka...
comel btol la..

Ikhwan Suhaimi said...

Muke ani macam muke budak perempuan ( yang 2-3 tahun ) yang nyanyi lagu anuar zain ( popular kat youtube tu masa dulu2 ).. cute !

Liyanaroxx said...

comelnyaaaa!

_mama zikri_ said...

besa da dak ani nih.. cpt tol ms nih.. ritu cinonet jew.. hiba lak rs (sindrom org tua)..

~mi + ny~ said...

kelakar la ani ni!!! gambar lanun x leh blah,hahha

Mooniqueen said...

Mcm rupa budak yg nyanyi lagu anuar zain tu la sis...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ikut muka sapa nie. muka fila panjang. pak radie pun.ikut muka wan kot

cikji said...

sumpah tak penah puas nengok dak ani sebab dia sangat la tomellll

sukersuker said...

MasyaAllah...cumillnyerrrr ghaser cam nak geget jek pipi dak nii...geyammnyerrr

achikmija said...

hehe comei sgt dak ani nih..geram rase nk cubit je pipi tembom tuh..dh le kuat mkn...suke bdk kuat mkn..hehe

aynadys said...

selalu senyum sorang2 klu tengok mimik muke ani