Sunday, July 08, 2012

Celcom Launches the BlackBerry® Curve™ 9320 on 7th July 2012.

*sponsored post*
*please scroll down for new entry*


Dah pernah tengok ke.. Belum? Nah ni dia ;)


Untuk pengetahuan anda semua, Celcom akan memperkenalkan BlackBerry® Curve™ 9320... It's compact, fast and handy.. Sangat sesuai untuk orang yang pantas, laju dan tak suka delay-delay macam ai ;)

BlackBerry® Curve™ 9320 satu-satunya smartphone yang akan membawa anda dekat kepada friends and family

Tak percaya? tak boleh tak percaya, mesti percaya jugak.. hahahaa...

Dengan BlackBerry® Curve™ 9320, untuk penggila-penggila Facebook, BBM, Twitter dan lain-lain, semua dihujung jari anda sahaja.. apa yang tak best lagi tentang social network ni? duduk berjam-jam pon layann.. 

Ok now sila baca kelebihan-kelebihan lain yang ditawarkan oleh BlackBerry® Curve™ 9320 bersama Celcom ye:

- Latest BlackBerrR OS 7.1 platform. Faster, Smarter and Better!
- 3.2MP camera.
- built-in GPS navigation system.
-better key features u can enjoy.
-A dedicated BBM key that connects you directly to all your BBM contacts. 
-get connected anywhere, anytime with Mobile WiFi availability.

-best battery life in the entire BlackBerry®  series. 
-best battery life in the entire BlackBerry® series. 
-best battery life in the entire BlackBerry® series. 

Hahahah.. ulang 3x sebab Battery Life adalah yang paling penting dalam hidup saya. tentu dalam hidup anda jugak.. bosan gila belum kul 4.00 petang dah low batt.. pfftttttttt...

Ok now masuk tang Announcement pulak.. 

Come and Join the Celcom launch at selected Blue Cube outlets and enjoy exclusive offers. 

Date 
7th July 2012
Time 
10.00 am - 10.00 pm
Venue 
Blue Cube Pavillion, KL
Blue Cube 1Borneo, Sabah
Blue Cube Spring Mall, Sarawak

Come to the event and enjoy 85% OFF RRP!! 

BlackBerry® Curve™ 9320 at only RM118 - 1st 100 customers in Central
or
1st 50 customers in Sabah and Sarawak. 

5 Lucky winners for each outlet will get to enjoy the smartphone for only RM88.. yes, RM88 only!!

(valid with Celcom Exec 50+ any BlackBerry® plan bundle at RM88/month with 12-month contract)

- Free personalized BBM Pin key chain for the 1st 100 customers in Central and 1st 50 customers in Sabah and Sarawak. 


Ok itu je Announcement dari saya... Jom kita terjah Blue Cube Pavillion KL? saya ada di sana dari pukul 10.00 am.. akan membawa Pak Radie, Acih and Ani juga bersama.. jom salam-salam berkenalan ;) 


4 comments:

sharifah rosidah said...

Ko ni kan Filla saje je tunjuk2 kat auty benda2 cam ni kang laki aku juga yang jadi mangsa, aunty ni beli semua nak gempak2 pastu pakai nya tak pandai manalah uncle tu tak hangin kan.

kakchik@ella said...

Filla, belikan KC harga RM118 tu. nak. nak. nak. nak sgt-sgt. seriyus gilo den ni ha.

Filla ~ Kasihs said...

aunty: hahah.. boleh belajar ;)

kakchik: mehlah turun pavi kul 10.00 am esok.. filla ada kat sana ;)

kak ina kl said...

wah murahnya..boleh sambar satu ek