Friday, July 06, 2012

Exceed Limit.

Baru-baru nie.. ada few orang yang tanya aku... macamlah ahkak ni minah IT.. buta IT lagi ada..hihi..

So harap korang yang bijak bistari dapat menyelesaikan masalah nie yer..


Situasi
Tetiba tak leh nak upload gambar bila nak update blog.. katanya exceed limit.. so kena bayar kalau nak space lagi.. bih kurang gitew.. so orang pelik sebab blog aku kira leh tahan lah gambar belambak.. aku pon tak pasti so far aku lom pernah dapat message macam tu.. kalau dapat.. mampoih aku tak reti nak buat apa T_________T

ada sorang member ai yang glam iaitu JujueLopez pon sama.. dia boleh upload 3 pic je at one time.. kalau lebih 5 keping.. terus dia tulis exceed limit.. acaner tu? sila bantu mereka-mereka yang sedang gundah gulana ni boleh? 

Thank you sayang ;)






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Mama Gee said...

ASLMKM,

Cer try buat tutorial ni, harap leh membantu ;)

http://ogyscloset.blogspot.com/2012/05/tak-bleh-upload-gambar-sbb-album-picasa.html

Mooniqueen said...

Sorry buta it jugekk

Miss Moon said...

amboi jujue ...banyok benor ke gambo2 nko jujue weyyyyyy

Anonymous said...

kak filla , hari too kak di pun terjadie kes mcm nie , tapi rasenye kak di bayar , cer tanye kak di too , hehehhehe

Sudin Shaari said...

Upload guna hp atau PC? Kalau guna hp memang ada limit kot. Atau pun ISP dah limit berapa boleh upload.

kakchik@ella said...

KC pun kena camtu aritu. Pastu KC buat tak tau jer. Pastu KC dah sibuk2 masa aiman masuk hospital, terus tak hupdet blog. pastu bila KC dah ok balik, KC try to updet gmbr .. Eh .. OK pulak. Nape tah cik google tu. ter vengong kot masa tu.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kena tambah autor tapi ila pun lum penah buat lagi kiki

Intan said...

i lap u so stronglah sis!!!! thanks sbb tlg sya ;)
pluk cium acih&ani tau ;)

Aya Ariel said...

eh..tetibe sayang..

hahah..

aku pon buta IT..tanyalah pada yg pakar..

kelipkelipchumel said...

cer try kecikkan saiz imej tu.maksudnya saiz fail kepada imej tu.eh.paham ke??tecitkan resolutionnya ker..kot2 la itu poblemnya.ehehehe..

JuJue said...

ko la buah hati ku...tangkiu darling.. hahahaa..