Tuesday, July 10, 2012

Lunch ihsan sahabat..

Semalam perot adalah dalam tahap tak sihat.. tak sihat tu maksudnya tak bagus.. sebab menggigil kelaparan.. ahhh doplohpatjam kebuloq... terus call member yang balik umah during lunch time.. 

"Umah ko ada maggi tak?"
"Ada"
"Ok cun, ko balik opis kang ko bawak yeh, aku lapa nie.. bawak telor sekali sebijik"
"Ok ok"
"Ko jangan masuk opis lambat sgt.. aku lapaaa"

See? see??? manja kan ai nie? dengan sesapa pon leh tumpang manja.. auww auww auwwww...

suweettt tak kawan aku??? hahahah.. siap ada plak sayur.. ai tak mintak pon sayur tau :)

Pastu carik periuk takde.. dapur gas kecik kat pantry pon takde.. aik? selalu ada.. ni mesti akak kat pantry ni bawak balik.. rice cooker ada lah.. tapi besar gedabak stok nak bagi 20 orang makan.. nak jerang maggi mender macam tu.. pastu terus tepandang microwave.. hahah.. hapa lah bongok sangat... 

Kemain masak sempurna lagi tau sumbat kat microwave.. telur tu siap straight ikut shape tepi bekas tu.. hoi sedapnyeeee.. rasa macam nak maggi lagi la plak.. 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

rosie said...

K fila..pak radie lepak bege king alamanda.time sandar tunggu order sejibik mcm pose time photoshoot sandar kt pokok..aww :p

Irfa said...

sesekali layan gak megi ni
tapi lebih suka megi gorem dr megi sup.

tupperware sama cam aku punya :)

Rawlins byRawlins said...

makan maggi pun sodap

terus teringin nak buat balik umaah kang

sedapnyer

amirah said...

Akak, bape menet untuk masak sempurna tu ye? godek2 tengok ade stok megi kari kat dalam laci opis. terus nak try walopon tak lapa. kihkih. :p

Mayudi + Asniza = Alya + Alesya said...

kak filla,,,Mesti satu opis bau maggi,, sedap tu,, dpt makan panas panas!!! terbaik wok,,

Nad @ MamaZN said...

baeknye kawan kak fila tu, hehehe
igtkan ada la die tolong orderkan nasi bungkus ke hape ke, hehehe

Miss Moon said...

nak jugakssssssssssssssssssss

✿dazZdaEng✿ said...

best best
kalau ada cili potong lg..
perghhhh

Aya Ariel said...

time2 kebuloq..mmg dapat maggi tu adalah satu rahmat yg tak terhingga dah tu..haha..mabelesss

Suriza Selamat said...

mee maggi cepat dimasak,sedap dimakan...nyumnyum

Filla ~ Kasihs said...

rosie: hahah.. terus call dia ckp tapaukan burgerking hantar kat opis ;)

irfa: tupperware kawan

rawlins: mmg sodap

amirah: ntah, sampai mendidih2 lah dia, telor tu putih, kira ok lettew..

mayudi: hahah ye la kot

nad: haha memang kengkawan opis ni baik2.. rajin melayan..

miss moon: aper lagi.. dinner maggi je moon. hehe

dazzdaeng: a'ah, tapi sekarang tak kuat cili padi.. kang tit yot..

aya: ye setuju..

suriza: ye betul.. cpt dimasak cpt dimakan.

NorMala Bahar said...

walau pun da microwave 2 ketoi.. x tau lak leh masak pakai microwave.. kah3.. pengetahuan baru ni..

Gieyana said...

feveretgak nie..awesome!

Eh Filla..smlm sy tgk entry kt blog Eyriqazz...mmg dabest laa...minta izin,kalau sy rajin sy nk up kt blog sy insyaallah..sgt besttau entry tue...psl berblog tue biarlah ikhlas tue..(lebih kurang cmtu la..)

Anonymous said...

nak resepi...hahahaahaa...ai kan anje jugak...

JMR said...

PERGH..penyayang tol dapat member camni..untongla..heheh

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Sedapnya oiiii!

LS-EVERLYNN said...

slurppppppp..sedapnya magee.dh lama tak makan :)))