Friday, August 26, 2011

Tak Lama Lagi Nak Raya...

 Aku rasa dah tak update dah kot.. sebab dah feeling-feeling nak raya kan? lagipon dah ramai pun balik kampung... sibuk nak buat persiapan raya..

Sempena Bulan Ramadhan yang mulia nie.. Filla and family memohon maaf jika ada salah dan silap selama bersembang-sembang kat sini.. kalau pernah mengguris hati dan perasaan sesiapa pon secara sengaja or tak sengaja.. harap dimaafkan... 

Buat kawan-kawan yang kenal saya.. saya menyusun sepuluh jari memohon maaf sekiranya ada salah dan silap.. halal kan makan dan minum.. dan sila berhati-hati dijalan raya kalau balik kampung tu.. kita tak nak hari yang gembira ni diraikan dengan kesedihan.. 


Hari Raya sila beringat sikit.. jangan main sumbat je makan tu control sikit.. kang lepas raya memasing menyumpah diri sendiri sebab naik berkilo-kilo.. puasa turun 1kg.. raya naik 5 kg.. wth? hahahah... 

budak-budak tu tengok-tengok kan sikit.. jangan leka.. main bunga api pon kene tengok jugak.. mercun jangan bagi main.. kang dah putus memutus.. menangis pon tak guna... 

mak-mak budak tu.. rajin-rajinlah bawak anak gi bejalan.. bawak ziarah menziarahi keluarga.. boleh collect duit raya.. pastu duit raya anak tu simpan.. masuk bank.. jangan mak bapak plak guna duit anak.. no good no good... 

eh, aku dah macam makcik-makcik kan? oklah.. 


Selamat Hari Raya
&
Maaf Zahir Batin


Ikhlas, 
Filla-Pak Radie-Kasih Aleeya-Kasih Amaani




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

emi said...

hi fila..
i selalu baca blog u ni
nak tanya dgn u
u pakai produk / pencuci apa...
muka u xde cela i tgk..
leh ceciter..
tq

Qaseh said...

selamat hari raya....selamat pulang ke kg

emi said...

hi. filla.i selalu baca blog u

i nak tanya u, pasal produk kecantikan (pencuci muka / toner/ pelembab)

cececiter..

tq

Zahira said...

You look so beautiful bila pakai tudung! :D Selamat hari raya kak Filla!!! Please please please resume blogging after raya k? Much love, ur loyal reader. hehe.

lovely said...

selamat hari raya filla..
maaf zahir dan batin.

Anonymous said...

Selamat hari Raya Filla ! Walaupun tak kenal sgt tapi tetap nak cakap, mohon maaf sbb selalu share cerita2 kelakar u ngan hubby i..hehhehehehe....hubby siap cakap, u kawan rapat ke ngan dia....hahhahahaha...

*malu* ok, bye.


-Mommy Zaralisa-

JuJue said...

iyolahhh mak aji..
selamat ari raya..

macaroni said...

wahhh!!santeknya akak pakai tudung...selamat hari raya akak...tlg ciumkan pipi amani n acih utk sy ye...hehe

Filla ~ Kasihs said...

emi:hahahah..jangan tertipu okeh..tapi pakai olay regenerist tu nampak macam ok.. cerlah try ;)

qaseh: same to you

zahira: oh tq tq..don't worry.. berblog sudah pasti ;)

lovely:selamat hari raya to you too...

Filla ~ Kasihs said...

mommy zaralisa: yeh? hahah.. ckp je bestfriend..haha

jujue: slamat hari raya mak aji..

macaroni: tq, tanak cium lah.. bau masam!

syazira a.k.a g-are said...

dulu baca blog ni sebab suke sangat tgk kasih, skarang dah jadi habit mesti nak kena baca blog k.fila hari2..sekarang tgk amani plak..

DiyanaRosdi said...

Tak mcm makcik2 pown.. Cantik sgt !!

DiyanaRosdi said...

Tak mcm makcik2 pown.. Cantik sgt !!

Anonymous said...

kak jgn la kurus lg..kalo kurus sgt x cantik laa kak..kalo bley gemuk skit..hehe..pape pun u rowk babe

JMR said...

hehehe..

makcik dah tak sabar nak beraya ye..:-p

Aya Ariel said...

comel nye kak pillanieee...
samat ari raya..
siyes guwa cakap lu lawa pakai camnih..haihh..cer tgk pak radie plak pakai jubah..cepat upload.ngeh ngeh ngeh..nanti amik gambar amaani byk2 tau..

Lili Sakina said...

2nd picture, super sweet