Friday, August 19, 2011

Video Iklan kami.. auwwwwwwwwwwwwwwwwwww....

Iklan Olay dah keluar kat TV... weeeehooooo... tapi yang kesian... aku ngan Di lom sempat pon tengok kat TV.. hahaha.. nak buat cemana.. busy lah katakannnnn... nak urus anak lagi nak masak lagi.. sampai time aku relax.. nak tengok jer.. dah berebut channel ngan anak lagi... last-last TV tengok aku.. hahahha...

Ramai gak yang kata dah tengok iklan nie... tapi mesti ada yang lom dapat tengok lagi kan *statement kauuuuuuu tanak kalah okeh.. macam lah orang berebut-rebut nak nengok* 

*Blueeeekkkk*


ok sapa yang rasa tegedik-gedik macam tuan punye blog.. boleh lah pegi tengok iklan ni kat blog Diana Ishak... dia ada upload.. tupon guna camera phone.. record gitew jer.. hahah.. 

sila-sila

click nie ---------->    DIANA

selamat menjamu mata.. dan selamat mengutuk.. kuakakakakka






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

cikqeyrah said...

kak.filla , sy da tgk pon iklan akq td kt ntv7 ...tungu2 pnye tungu kuar pn iklan olay.. '' we are ready!!!''
hihihi :)

green apple said...

seb baik ada henfon kauuuu. Dari orang tu ye ye je ke depan nak snap ngan Lumix pastu 'eh, camne ni? ko carikkan mana butang play video'.

HAMPEHHHHHHHHHHHH!!

Filla ~ Kasihs said...

cikqeyrah: hahah yeh? *maluuuuu*

greenapple: haishh..bengap sungguh budak pakai lumix tu kan? malam ni jugak aku study cemana nak tukar video mode..hahahakkkk...

Yayang Fafau said...

alamak!!! cayalah!!!

cik gObu said...

kih kih kih lain sungguh rupanya di iklan itu

mama maman said...

Aaawwwww... kita dah pernah tertengok.. tp sori.. mmg tak cam pun itu filla... mekap tebal ekss..:)

eikieyn said...

smlm da tgk page Di..semangat okeh. tetibe rase nak mintak autograph kt sis bleh? :P hehehe glamer nyah!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

laaaaa...ingat ada sini..okla sbb ila pun gedik2 nak tgok ila pg blog tue sekarang

ikatankasihku said...

dah tgk..aaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
cun melecun....

JuJue said...

hahahahhahahahahahaha comel! walaupon takde suara.. dengar muzik je..tapi boleh mcm terdengar suara.. we r ready dari team baju merah. hahaha so cute!

ahh aku pon tak sempat nak tgk kat dlm tv.. melainkan olay tunjuk iklan ni kat disney channel or cartoon network mungkin aku sempat tengok! errrrggghhhhh...

edaleeja said...

filla mmg cumeyllll gitu..tak berkesempatan tgk kt tv lagi...tp, gojesss..cantiknya baju tu

syazira a.k.a g-are said...

kak filla..dah tgk dah iklan tu..ntv7 dah la xde citer bes, tp pasang la jugak nak tgk iklan tu..dpt jugak tgk sambil sengih sorang2..