Thursday, August 25, 2011

B.O.W.L.I.N.G.

Ahad lepas ktorang duduk rumah je... bila dah penat duduk rumah.. masing-masing nak keluar.. sebab kesian tengok budak kecik dua orang tu.. bekurung je dalam umah.. padahal malas masak! hahahaha.. 

Pak Radie ajak keluar.. tapi ktorang taktau nak gi mana.. main keluar jer..hahah.. dalam kereta.. dah pertengahan jalan aku tanya "Pa. kita gi mana nih??".. dia jawab "Ntah".. saba jelah.. last-last lalu kat IOI Mall Puchong.. hah sini pon boleh lah.. blasah!!! heheheeeeee..

pastu masuk jer dalam ni, nampak Bowling.. Pak Radie terus "jom bowling jom".. perghhh haku dah lah tak minat bowling.. menciks.. tapi sebab nak buang-buang masa kan.. masa ni baru kul 3.30 mcm tu kot.. nak buka puasa lambat lagi.. heiii bowling.. angkat bola baling.. tu je? BOOOHHHSAANNNN... hahahahha.. kalau baling cun tak pelah.. ni asal baling je ke longkang peginya.. T_____________________T

halah halah halahhhhhhhh... gitewwwwwwwww kerlasss okeh... dah mcm menari mak yong aku tengok..kuakakakakka... 

semangat nih..


auwww ko ingat ko comel

boleh harap Acih sekarang ni kan? dia tau je bila masa nak snap.. (padahalllll.. "Kasih.. pegi hujung sana.. pastu kasih amik gambar mama ngan papa.. mama ngan papa tak yah tengok camera.. tu nama dia candid").. hahahahahahah... 

alamak awek ni.. mengurai-ngurai rambut main bowling.. 

gitewwwwwwwwww..... ke tengah tu.. hebakkk hebakkkk.. 

Amaani kewl jer.. 

tengok gambar atas nie.. giler kepoci Acih kan.. hover anak aku... macam bapak dia.. hehe...

giler dressing Acih sekarang.. tak tahan mak kauuu... 

Anak-Bapak hover.. ni lah dia!

bola berat-berat semua.. tapi Acih nak baling.. ok lah.. aku tolong...

haha.. tekangkang-kangkang minah nie angkut bola.. Amaani releks jer kat belakang.. 

Acih asal humban bola ke longkang je peginya.. sama macam mak kauu.. hahahah.. eh bulan puasa okeh.. kul 4 petang. ko ingat aku larat nak angkat berat-berat nak baling nak aim bagai.. 

UKPILLA ??? aku tanya lah "Pa, Ukpilla tu apa?" dia cakap hurup 'B' tak leh tekan.. hahaha.. pastu nak buat MAMA FILLA... hurup M plak tak leh tekan.. 

tapi sekali sekala rasa enjoy sangat bila dapat spend time dengan family macam nie.. ingat nak gi PD lah bawak budak-budak nie.. hehehe... rasa happy je... Kasih pon happy.. Amaani dia jangan tanya lah.. dia takde perasaan..hahahah... 

So buat korang-korang yang dah tak tau apa benda nak dibuat.. pegi lah jalan-jalan... pastu pegi lah main bowling sesama.. syok gak... tapi kalau dapat makan fries yang jual kat situ lagi sedap.. hahahahah... bulan puasa kan.. telan ayaqlioq jerlah...



nak tau apa Pak Radie buat kat Amaani???? 































































tapi jangan tiru aksi ni okey.. BAHAYA..




















































































































































































































Noooooooooooooooooooooo... Kembalikan Anakkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Jiejah @ Iza said...

ahahahahha sian amani tomei ..

mamamarissa said...

hahaha!!! sian amaani :D

Anonymous said...

Fila, sorry nk tanye ckit la. baju pak radie pakai tu bli ktne ek? da lame cari baju2 camtu. TQ. :)-atie samat, putrajaya-

AYuNG said...

ya ampun, pak radie kehjammm..hahahaha

Nadia Yusoff said...

Ahahahaa.... Comel gler family Kak Filla.. Tp yg xthn gmba paling last tu.... Hahahhaa.......

ikatankasihku said...

oh tidak...kejam dohhh... :D

Aya Ariel said...

hahahahah..tekedek2 aku gelak sensorang tgk gambar last tuh..
pak radie..ko jgn baling budak tu..kang masuk paper harian metro kang..glamer nanti hahhh...

kema said...

naik main bowling gak la...tp lps pose la...princess aku dedua tu bkn leh dok diam..bola masuk longkang??? dier pun ilang...bkn leh duduk satu tmpt...

JMR said...

gmbr last paling kejam..kahkahkahkah..

kmpom strike kan..:-p

hidup amaani!!!

Cik Bambam said...

hahahaha..nasib baik hanya gurauan semata2.. kang x pasal2 amani jd bola bowling..kekeke

iekah said...

haha. comelnye family k.filla :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

gol!!!

Jazica Albek said...

ngape ngn gamba 1st tu kak kak filla oi? kahkahkah *gelak guling2 dpn laptop*

Filla ~ Kasihs said...

anonymous: baju pak radie tu ntah lupa nak tanya mana dia beli.. tapi filla pon ada baju camtu.. beli kat forever21, murah je ;)