Thursday, August 04, 2011

Kasut yang Poyo Jugaklahhhhh...

dah lama gile tak beli kasut keje.. ada satu je yang selesa dipakai.. (tidak termasuk yang dalam store) hehe..

so telah membeli kasut ini.. harga murah je.. lepas 10% diskaun jadi lebih kurang RM53...


tak tau lah buruk ke cantik.. tapi macam tertinggi plak... tapi nasib wedges so comfortable gaklah..

boss, pinjam bilik sat.. muahahaha..

sapa nak boleh pegi beli kat Vincci

-sekian terima kasih-




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

| Hani Alani | said...

da agak..mesti vincci. kaki ku nih kembang semangkuk, kemain sakit kalau pakai yg pesen mcm tuh. kak filla kaki muncung tirus, so ngam je bile pakai. santekk!

Aya Ariel said...

uihhh...baru siap komen entry sampah..kuar entry baru pulak..ai sokaaa!!!

cantik kasut..vincci ada less ke??

Jan@Afzan said...

kasut itu cantik, kena dengan kaki pemilik....

maksudnya, apa yg filla pakai, sure canteks & meletups lah..

p/s : nanti beli kasut raya, tayang ek..huhuh

Jan@Afzan said...

apa pun yg dipakai, sagt nampak canteks & kena dengan filla...

i like

aishah jamrek said...

husband akak suka x akak pakai wedges? husband saya tak suke dia kate cam terompah.hhaha..
tapi saya sukeeeeeeee

kema said...

hehehe..vinccii....kasut tinggi...uhhuuu..

my everything said...

tengok kaki pun dah tau cantik... hehe cantik kasut ni nak tiru boleh tak???

nurfarahin zainal abidin said...

cantik la kasut yu
<3

kelipkelipchumel said...

hah..cantekkk!!segera g cari ptg ni.ehehe..niat nk cari kasut keje gk.yg slalu pakai dh xde ghopa.uhuhu..

Pka Rahim said...

ok kasot kita same..tp kasot ku burok sudaaa.sbb asek pakai selalu..kasot febret katakan.memang sgt selesa.huhu~