Thursday, August 18, 2011

Apa tu ChurpChurp????

Taktau lah kalau ada yang taktau apa tu #ChurpChurp... takkan lah tak tau uollsss... kalau nak tau apa tu churpchurp jom signup... nak signup bukan susah pon... nanti kalau korang dah ada account churpchurp tu... baru korang tau betapa mudahnye nak dapat duit..... tak payah pon pegi jumpa orang.. dia lebih kurang tempat untuk advertise kan promotions or advertisements lah.. nanti ko boleh share the promo kat ko nyer facebook, kat twitter... bila orang suka iklan tu.. orang nak tau.. orang akan click.. bila orang click ko pon dapatlah upah... kacang tanah tak? cukup je duit dalam account kau.. apa lagi cashout lah!!!!! kira ko tolong sebarkan the promo lah.. so mestilah dapat upah kan kan kan?


SIGN UP NOW  #ChurpChurp 


So jangan tunggu lama-lama... lagi lambat ko signup, lagi lah ko melepas banyak promo ;)



4 comments:

ikatankasihku said...

byk tak dpt duitnya..cer citer, minimum selalu dpt agak2 bape..soalan cepu mas ni, sbb mmg tak tau..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

fila: blog fila ne banyak follower & ramai org baca. Filla tak penah pun cite income nuffnag fila, BE filla dapat. apa kata fila citer sikit.. ke ila yg tak habis godek blog filla ne?muahaha..

JuJue said...

aku tak tau. kesian tak?

Pn. Zana said...

best ni. kena signup.:)

btw, filla, sy ada email tanyakan sesuatu. mintak tolong cek & respons ye. terima kasih