Tuesday, August 23, 2011

PEACOCK LONDON...

Hehehe.. hari tu kan aku sibuk nak tambah sikit baju raya budak-budak nie.. sebab bila dah susun-susun eh??? ini je? t-shirt je? hahahah..sian anak aku... Pak Radie pon on je bila aku cakap boleh ke nak tambah sikit lagi? kesian plak budak-budak nie.. ewahhhhh x leh blah ayat..

pastu ada rakan twitter suggest butik Peacock.. kesian kan aku? taktauuu hahahaha.... sebab aku ingat nak gi Subang Parade.. tapi perghhhh ramai giler.. beratur kat parking mcm haper.. so tukar haluan ke Empire.. gi DP.. pastu kat depan tu ada plak peacock ni hah.. wah excited lah gamaknya...

Ohh best jugak.. yang penting harga jauh lebih murah lah nak bandingkan dgn Topshop, Dorothy Perkins.. dengan Zara lagi lah kan.. hahaha.. tapi not bad lah.. yang buruk-buruk banyak gak..hahaha.. yang lawa-lawa pon ada gak.. yang penting peacock empire nie, ada for kids jugak..for men pon ada.. semua adalah.. baju tido pon ada..  so belikan Acih tights 2 helai..dengan selai long sleeve..minah ni kan bajet gegirl2.. geli tau... nak tights yang bawah tu renda2.. perghh dah macam renda kain dalam aku tengok T___________T.. biarlah nak buat cemana kan? ikut kan jelah... kang melalak plak ;)

masing-masing try baju..hakhakhakkkkk... Acih ko jangan gedik sgt ley? hahaha... 

i love peacock... i love Acih... 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

MiErA said...

acih posing dahsyat!! pandai betul die posing, dr mana dia blaja? xkan pak radhi kot? hak3 ;p

♥ Elin ♥ said...

korang nih mmg cute lah!!

*Hani Alani* said...

ai lep yu acihhh...ewah meliuk lentok lagi bdn. ngehehehe.

NenekPenne said...

tau..
kat SP pun ada kat Empire pun ada
tapi kat SP dalam parkson tu jer bukan butiq ..

mostly i tengok byk yang sleeveless... oooh noo...

Liyanaroxx said...

isk acih nih..dah pandai posing btol...gerammmm!!!cubit pipi sket~

kema said...

comey....memasaibg posing x leh blah..

Aya Ariel said...

mak dara ngan anak dara sama naik..cute..heheh