Thursday, August 11, 2011

Mana nak berbuka puasa...

Asal masuk bulan Ramadhan jer tugas aku pon bermula.. mencarik tempat nak berbuka dengan family.. dengan kawan-kawan... dengan laki kat umah jer.. muahahahha....

So kali nie tatau lah lagi nak buka kat mana.. bukan apa... nak berkumpul ngan family bila dah tua-tua ni susah sikit.. kadang time aku balik.. adik aku keluar.. abang aku tak balik.. kalau buka sesama kat luar... boleh sembang-sembang.. budak-budak pon happy.. aku lagi happy ngeh ngeh..

tu citer lain.. sebab hari ni aku berbuka ngan bff.. muhahahahhahaha... lama gila tak jumpa... so doakan aku tak sesat drive sendiri walaupon guna gps.. doakan aku tak tesangkut ngan jam.. Pak Radie ngan anak-anak jangan risau.. sebab kang aku belikan lauk siap-siap.. ingat nak suh dia masak nasik.. tapi dia tak reti masak nasik.. boley?????? alalalallalaaaaaaaaaa manjeeeeeeeeeeeeee.. masak air tau tak??? eh, time-time macam ni takleh carik pasal ngan dia.. sekali dia tak bagi aku pegi..menangis lah ko.. ni pon dah lepas waktu kecemasan.. Pak Radie kan tak boleh kalau i takde.. kang dia nangesssss.. alololooooooo... tu yang kalau nak gi mana-mana kene betekak dulu..muahahhahaha..

Diana Ishak, doakanlah projek bukak puasa tu aku dapat join sama.. huhuuu.... aku rasa boleh.. tapi aku kena pancing baik punye.. seperti membawa dia bersama atau.. apa-apa jelah.. hidung aku sakit nie.. nak rehat jap..



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

eda said...

smalam jmpe akak kt pizza cyber..tp malu nk tego..hahaha..amani trsangtla comel..cedompot je..acih kurus je..huhuh

Filla ~ Kasihs said...

hahaha yeke?? table mana... alamakk maluuuu..dah lah selekeh semalam.. balik keje terus gerak..

eda said...

sy mkn kt ayam penyet..mula2 nmpk pak radie g amik beg kt kete..pastu da agak msti akak ade..pastu gigih duk tnggu..sekali walaweh..dpt tgk live tu..huhu..akak cun okehh..kurus gle..

Filla ~ Kasihs said...

hahahah.. giler tu.. jangan lah buat diri ku ini seperti artis.. auwww malu aiii... aiii maluuuu....

Aya Ariel said...

perghh..dah macam artis dah nih kak..aku pon siap mimpi2 jumpa ko..boleyyy??? hahahah..
alaaa..bawak laa laki tuh dua kaki..tak bak kuar rumah tanpa laki..ehh..ye ke? muahahahah..bis tu..anak2 lempaq mana?

cik sophia kirai said...

kakak jemput buke pose kat restoran cerana kat cheras...hehehe eh mcm jempot dtg umah plak.....search restoran cerana kat facebook...ok laaa bole dpt diskaun baek punyerrrr hehe