Saturday, September 03, 2011

RAYA 2011

Selamat Hari Raya dari fillanie untuk semua... giler raya terus tak berupdate blog..hehehe... now baru ada masa sikit.. tu pon baru resize dua keping ni jer.. cukuplah dulu buat panas-panas badan yek? so cemana raya korang? happening tak? 

aku raya 1st day turn kat Shah Alam.. best sesangat.. meriah sebab kali ni semua adik beradik Pak Radie ada.. jadi complete lah gambar family ;) raya kedua aku beraya kat Melaka rumah saudara-mara sebelah aku plak.. pastu malam nye ke Seremban umah pak sedara... raya ketiga kat Enstek tunggu saudara mara datang ;) raya keempat, harini aku gi beraya kat The Curve ngan Ikea..hahah.. tu nenantilah citer yer... 

gitewww.. kaler tak hingat... 3 batu dah leh nampak kelibat... nampak sangat kalau kaler ko tak menonjol dari orang lain.. ko tenggelam sengsorang.. so sebelum ditenggelami.. baik kita hover-hover sket..heheh.. 

ini gambar sefamily.. kaler gile kontra dari laki..ngehngehngeh.. eh, kaler pak radie tu.. ada skit-skit biru kat baju aku..jadiklah kannnnn.. pak radie malu nak pakai pink T_______T

gambar dah macam beruk tesangkut je memasing kat ampai kain.. ok itu sajer laporan ringkas buat masa nie.. nanti mak hapdate lagi yer.. tata titi tutu... 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

wawan said...

Selamat Hari Raya Kak Filla =)))

ikatankasihku said...

awwww, menyerlah u.. :)

monamie said...

comel kasih ngan amani. geram!

Anonymous said...

cmt ari raya kasih n amaani..byk dpt duit raya x nih??

NP said...

oloh amaani comelnya

Noting above rm100 said...

slamat hari raya...:)

wahh.. lama gile sy tggu akak update blog... hari2 sy bukak blog akak tau.. hehe

cantik lah bju akak...:)

shzyswl said...

lawa la baju raya kak filla :D selamat hary rayaa :)