Tuesday, September 06, 2011

AKSI SI CILIK...

 tajuk mesti poyo-poyo macam untuk magazine Pa & Ma sikit. haha... eh dulu masa Acih kecik.. aku kemain rajin dan poyo lagi beli magazine pa&ma tu.. tapi tu dulu lah.. bila keluar yang nombor dua nieh.. seketul magazine pon tak beli T______T.. kesian ko dik.. hahah.. basic dah ada.. so kita apply je.. repeat je cemana besarkan akak dia dulu.. camtu gak lah yang nie.. 

cuma nya yang si cilik yang ni mak aiiiii... mencabar sikit... dia ada sikit cargas dari akak dia dulu.. tapi yang aku kelaka... waaaahhhh gangster kemain.. tapi tak bejalan lagi.. apakah? dia bediri je.. bila jalan.. sibuk cari orang.. uhhh ahhh uhhh ahhhh mengamuk-ngamuk hulur tangan nak pimpin-pimpin.. ko tanak pimpin dia terus terjelepuk besila atas jalan.. bagusssssssss! 

baju favourite Wan... baju ni beli last minute... aku dah tengok kat webiste Zarakids.. nak beli tak jumpa plak kat butik.. ko tau aku beli kat ne??? kat stall-stall kat IOI mall.. muahahha... baper hinggit tah? RM49.90 ke RM59.90... 

siap belt-belt... wahhhhhhhhhhhhhh kelas kau... gedik macam mak kau.. muahhahaha... *gelak syaiton*

nak gi tengok The Smurfs... Amaani layan okeh citer tu.. tapi pastu muntah.. boleh? sorry lah sapa masuk panggung 2 kat alamanda tu.. stok-stok ada bau muntah.. konpon anak aku punye.. ngeh ngeh... 


perut buncit.. sampai tertutup pandangan belt ko amaani T_______________T

hobi terkini buat peace... tapi Amaani's style arrrr.. hahah.. pandai sebut 'peace' tapi bunyik dia 'PES'..  

nampak menatang telan duit singgit ni dia menggelupur... kadang akak dia yang lebih... "Adikkkk... tu nak naik tak?"... politik akak kau kan?



sekarang kemain liat nak duduk dalam stroller.. nak jalan sama-sama.. nak pimpin-pimpin tangan.. ngaderssss... kalau terror jalan sendiri laaaaaa! kalau dia dah letih nak tido.. baru leh sumbat dalam stroller.. kalau tak memang dia nangis stok lembik-lembik badan arrr... 

dia masih kagum dengan diri sendiri sebab berjaya buat sign peace.. asyik belek tangan sendiri kalau buat peace.. 

hahahha.. kelaka rasa tengok gamba nie.. sebab kecik cinonet jek budak nie.. 

aishhhhh.... rasa nak gigit je bontot dia.. tekedek-kedek... tekedek-kedek... 


meh kita zoom sikit gamba atas tu..

tengok jari amaani

*PEACE YOOOOOOOOOOOOO*







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

AYuNG said...

ya ampun, ngaper comel sgt dak amani nih kak oiii...hehe

putih melepak....

Liyanaroxx said...

isk nape comel sgt nih?rasa nak geget jerk tauuu!!!

Aya Ariel said...

hahah..panjang giler apak kau..cian amaani kena dongak nak pimpin ngan papa radie..hahah

me suya said...

super comel la amani ni.. i loike~

*Hani Alani* said...

eh haku gegamm dak amaani nih...acih da gegurl sgt, santeekkkk.

Hana Hamidi said...

comel nyeee Amaani. I suka baca entry pasal adik beradik ni, cute cute nya diaorg . ni yang buat I rasa nak ada anak.

sarah kalam said...

mmg le cantik baju dak amaani yg ade belt2 tu..
btmbh2 kecomelan die pkai bju tu..

elna said...

comell banget.......

Mimy Hamid said...

aku nk tgk lama2 ..biar terkenan ngan anak ko comel lote ni

ikatankasihku said...

dah boleh lepas berdiri dah si tembam gedebot ni....hehehe, lepas ni siapla dia tawap 1 rumah..hehehe

ibuhebat said...

aduhai.. saya tengok aksi amani dok buat 'pes' tu pun tergelak2.. teringat kat anak kat rumah :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mcm boy..kiki

mrs_nazir said...

ala tomey2!

mamadhiya said...

berkenannyer kasut amaani.. sesuai dgn orangnyer...