Wednesday, September 07, 2011

makan tak baper nak best...

Marche... dulu dah pegi sekali... tapi lama dah.. so tetiba teringin.. dah alang-alang ada kat Curve kan.. so pegi lah... 

menyesal.

baik aku makan ayam penyet kat atas... eh tapi dulu apasal mcm ok? tapi kalu perut kenyang.. nak makan yang ringan-ringan ok la..

hahaha... x banyak choice.. taktau nak makan apa.. kalau orang tengah lapar lagi lah boleh pengsan... utk tekak-tekak melayu tulen macam aku.. baik takyah.. kalau bajet tekak omputih yes, boleh cuba.. haha.. 

mahal.

drinks x de pilihan.. adalah.. tapi stok2 ice blended je semua.. harga rm belas-belas.. kalau ada pon ice lemon tea dekat rm10 satu gelas.. stok dia dah buat siap-siap dia benam kat ice.. dalam takde ice.. best? huh. 

harap teh tarik lah sedap.

rm3 satu mug tak baper nak besar.



tapi Acih suka yang nie.. 

Pak Radie amik pizza. 

Wan lapa. amik rice ngan sayor campur.. ko kutip sayur letak dalam mangkuk.. nanti dia masakkan.. ada size.. nak L ke M ke... harga pon ikut size.. nasi ngan sayo rasanya rm12 kot? baik makan bigmac... siap tambah bli sundae ngan pie.. muahahah.. 

ni konpem menyumpah aku di dalam hati.. muahahahhahaha... i'm soriiiiii.. hehe





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

kema said...

hahaha....mahal giler..teh tarik jer rm3....baik makan nasik campur kat menggong, alor gajah lg koyang...

aishah jamrek said...

ni semalam ke?

Aya Ariel said...

mahalnye..
kat kl suma makanan mahal2 cam gampang ekk??

JMR said...

mcm sumer je x sedap kt cni..igtkn buffet kat sini..byr ikut menu ek??

Filla ~ Kasihs said...

jmr: dia bagi sekeping kertas sorang.. kat kertas tu ada column2.. kalau gi kaunter air.. dia amik dia cop.. pegi kaunter pizza dia cop.. pastu nak bayar.. ko menangis..haha (eh tapi ada price lah so ko tau ko nak amik yang mahal ke murah) tapi takde yang murah..haha.. oh ada, bun je!

Diana Jamal said...

Selalu lalu depan kedai ni, tapi tak pernah nak try masuk. huhu. Tgk menu yg Acih ske tu.. cam terliur la plak! huhu. Selamat hari raya kak filla!!

Shiela Rahim said...

loh....baru plannk pegi sbb tgk blog cik epal buka puasahari tu macam best...
cancel lah...;p
padahal tak mampu..mahal...haha

makdara TERdiva said...

biasa lalu jer kat dpn marche ni..masuk x penah hayat :P

btw, slmt hari raya filla :)

NP said...

memang mahal la kat situ..sekali makan pasti tak nak lagi...ha ha ha..

terkena masa nak makan pizza,kalau add on topping, lagi dia charge lain..kalau add on tu byk tak per..ni ciput jer... makan pizzza kat luar lagi berbaloi... sampai my exhubby ngamuk2 bengang kat i walhal yang bayar tu i..ha ha ha...

mana tak add on topping sebab topping yang dia bagi tu mcm, eh pizza ni topping nya mana?