Tuesday, September 13, 2011

SEJUK HATI SAYA...

kenit ngan kakak


sungguh saling tak tumpah muka... mata hidung mulut.. semua macam sama ;) kata adik beradik kan... 


mama sayang Kasih, mama sayang Amaani

sayang mama pada korang bukan sikit-sikit

tapi banyak-banyak

banyak nye duit raya korang

banyak lagi sayang mama


sayang mama itu

tinggi-tinggi

takde gunung boleh tanding


dalam-dalam

takde laut sedalam itu


luas-luas

takde tanah seluas itu


itu Kasih Ibu

Kamu Kena Tahu





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

19 comments:

NP said...

alamakkkk sedih pulak...

muka depa tu combination of you and pak radhie.. eh tapi mcm byk muka pak radhie jer...

Miss Moon said...

alahaiiiii im touched

kelipkelipchumel said...

sangat sweet..kalau sy jd both kasih tu,kompem dh ngalir2 air mata terharu ni

nety hartaty said...

kak,tetibe plak touching baca ayat2 yg ko tulis ni...sblm ni xpnah pon nak ngomen~hadeh la...suke sgt!!!

Aya Ariel said...

aku suka tgk anak2 time tido..time dorang tido tuh lah rasa macam..oh harta ku di dunia dan akhirat tiada galang ganti..
teringat pulak kes safura yg kehilangan anak perempuan sebab demam panas tadi..kesiannya...moga Allah mencucuri rahmat ke atas roh nya..

Naura said...

samala muka 2 beradik ni..sejuk jer tgk muka anak@ bila diorang tgh tidor kan...

deeni said...

like sgt..

InaAchik said...

oh... tacing...
itulah kasihnya ibu...

eda said...

heheheh ~~byk nye duit raya kamu lalalallala ~~Tu paling best heheh e

kiranajoe said...

alaaaaaa...seddiiihhhhhhh..wlpun kita takde anak lagi utk rasa perasaan seorang ibu, tapi naluri kita tetap rasa tertusuk2 ngan kata2 tu.

lagenda said...

eceh ceh ceh..nice je luahan hati si ibu nih!

P/s: Dr smlm mak try nak drop komen kat sini tp ada problem yg buatkan mak x bley nk drop komen! HUhuhu...

SURIA AMANDA said...

ADUHAI..SEBAK BACA ENTRY NI...TETIBA TERINGAT KAT YAYA..

Sha said...

sweetnya :)

ikatankasihku said...

suka tgk muka anak2 tgh tido....sayu jer rasanya

aSmiDar said...

alooo...ade sejenis perasaan terharu d c2...huuhu

Anonymous said...

- nabihah

kema said...

dier org la pelipur lara kiter...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kan? kalau waktu diaorang tidur ni lah kita boleh jadi sedih..sob..sob..sob..teringat apa diorang buat..congrats filla! jadi mama yang baik utk kasih dan Amana :)

Cik Bambam said...

sejuk hati pandang anak-anak ek kakkk.. nak cepat kawen n ada anak jugak lar.. =.='