Monday, September 26, 2011

3 JAMUAN SEKALI HARUNG...

 Ada 3 tempat sekali aku pegi beraya.. kumpul-kumpul jadi satu entry.. hehe.. 

OPEN HOUSE OFFICE
Aku jarang-jarang citer pasal office kan? malas ok.. segan pon ada.. sebab ada je budak-budak office ni readers aku.. tapi aku buat bodo jelah kan? macamana leh tersebar aku pon taktau.. so gambar atas tu gang2 time makan... kalau ada, ada lah.. kalau takde pon takpe.. hahhh cenggitu... hehehe

yang kat tengah tu pregnant.. dah 6 months kot? tapi boleh pakai baju kurung, eh tu kebaya ke? gila lah.. hahaha... 

ini orang penting.. hehehe... dia yang banyak tolong-tolong aku sikit buat keje-keje office nie.. kirim-kirim surat ke apa ke... tengkiu Jie... 


ok gambar atas ni gambar gedik... semua sekali gedik (auww malu nak ngaku ai je gedik)



OPEN HOUSE RAYA IBM
Yang kat atas nie nama dia Mas... good friend of mine jugak ;) Mas invite datang jamuan raya IBM kat Pullman Putrajaya... so haku pon datang lah bersama gang opis... Mas ni aku kenal dah lama.. since Fotopages tengah meletop-letop... gathering sana sini, birthday bash sana sini.. sampai lah FP dah karam.. terus melompat ke blog pulak.. tapi Mas, ko ada blog ke? takde kan? 

Tq Mas... 


kenyang sudahhh!!



pastu pandai-pandai buat photoshoot Hari Raya kat tepi Tasek Pullman..

cantik manis warna warni aidilfitri


geli tengok jari-jari nie.. aku rasa mcm ketam merangkak kat atas muka.. boley??? 






OPEN HOUSE RAYA umah Fillanie 
oopss bukan open house, aku masak satu menu je ponnn.. saja ajak kawan-kawan office datang makan... ajak pon tak ramai, tak sampai 10 orang pon.. hahah.. malu lah.. aku tak reti masak banyak-banyak... ni pon first time kot.. kalau tak, asal raya je aku buat senyap jer.. muahahahah... 

Oh ye, cinta mati gue datang ok.. Jeeja!! tapi tak snap gambar pon ngan dia.. hahahah.. sebab dia tetinggal ketapi.. datang lambat.. kamera aku dah simpan..hahah... 

kelas tuan rumah pakai t-shirt.. hahahaha... bagi chance lah... kalau tak, orang tak leh beza sapa tuan rumah sapa tetamu ;)

sila sila.. tambah-tambah, jangan memalu yerrr... 

mee/mihun sup 

pastu sempat gi umah akak babysitter atas, culik anak sendiri bawah balik umah kejap.. hahah.. kemain excited kenit tu ingat nak bawak jalan-jalan.. sampai depan pintu umah dia meraung-raung sebab kena balik umah.. aku bukak je pintu.. dia telopong tengok ramai orang.. hahahahaha.. terus masuk salam-salam... good girl Amaani..

Pastu aku biar je dia.. eh ingatkan Amaani ni kalau ramai-ramai dia tanak.. dia kan asyik melekat kat mak dia je.. rupa-rupanya dia suka.. hhahaha..semua duduk keliling dia.. muka happy jer.. siap tunjuk bakat lagi... apa orang suruh semua dia buat.. kemainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ko nit yer???? eksen yehhhhhh???? 

mata mana?? mata manaaaaaa????? 

hahahaha.... Amaani yang gedik with Auntie Nana yang gedik.. eh? hahahahahah... lek yer Naaaa... 

sekian saja.. lepas ni takde dah jamuan2 nie.. asik makannn jer.. eh, hari ni potluck kat opis.. hahahah.. aku buat sambal tumis udang petai.. ok jap gi makan lagi... gila mati aku kegemukan T________________T






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

JMR said...

kemain lg beropen house..tpi dlm byk2 baju raya, yang open house kt rumah fillanie gk yg paling RARE..yg tshirt putih tu..

my everything said...

nak tanye boleh tak heheh lame dah nak tanye tapi segan n takut frust sebab nanti filla taknak jawab hahahah.. i nak tanye baju yang pic first tu u beli kat mane hahahahaahaaaha i sukeee n i cari kat ipoh ni takde laaa... sangat cantikk baju tu n penyangkutnye (u) sekali hehehe tq

kema said...

ko kj jab aper ek???

jwb ler...aku maleh la crik tgh mabuk ni...adik aku kat KDN..

Filla ~ Kasihs said...

jmr: hahaha.. ya betulllll!!!!

my everything: kain sari boleh dibeli di jakel.. i bli kat jakel shah alam tingkat atas... ada mcm2 kaler dan corak bunga/kaki...

kema: biarlah rahsia (ada rasa nak lempang?) hahah

L said...

amboi banyaknyer open house dier. huhu

jom kita solat?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

Aya Ariel said...

ko makan la satu loyang pun..tak gemuk lah kak..auww..jeles mak..
comel lah korang..dah macam anak dara pulak..hihi

Cik Bambam said...

comelnya amaaniii..!! :D

lagenda said...

hahaha..hilang mata si kenit tu bila menyenggih gitu!

Liyanaroxx said...

baju raya kak filla semua cantik-cantik!!! Paling suka kain sari tuh...mmg sesuai dgn akak! :)

p/s : Amaani super comel!!!

Suriada Sulong said...

salam kak filla,
mak aishhh, wedges kak filla tu.. berkenan sgt !!!! hari tu follow entry psl wedges tu. try cari kat vincci mmg ader tp yg hado nyer xder saiz 5 !
balik umah tringt2 lg wedges tu.
lama2 boleh lupe jap tp bile tgk entry nie mahu menangis balik.. huaaaaaa.. !

Anonymous said...

filla.. nak tnya ni.. tngok pic akak2 opis tu mcm nak kela jer.. pernah tak diaorang keje kat AG Wilayah dulu... macam penah kenal la

Anne said...

akak..kite nmpk akak kt openhouse IBM..dok table sebelah menyebelah..nk tegur, tp xtau nk ckp ape..xkn nk ckp, "hye kak, kite follow blog akak" heheheh..

Maya Bakers said...

thanks to u too Buk Filla... tu laaa kan.. dah tenggelam dah fotopages... tapi aku rasa kita still keep in touch even sekali sekala jumpa... Aku ader blog, tapi blog cake ler... http://maya-bakers.blogspot.com. Aku nih tak reti mengarang, sebab tuh tak ader blog mcm ko yg terror berceloteh...
thanks filla & all ur frenz yg sudi mai open house kitaorg... tahun depa ader lagi aku jemput tau...!!!!!

Lenny said...

dengan ini aku istihar.. tak aciii! ko patut ajak kitorang gak pegi 'open house' ko filla.. sampai ati ko.. terliur aku tauuuwwww!