Tuesday, September 20, 2011

Open House lagi...

Hehehehe.. helllooo helloooo... bebalik muka aku lagi kan? nasib lah korang.. sape suh malas update? aku ok.. boss takde sebulan u ollssss.. muhahahahahah... 

ok ni balik dari keluar ngan bff tu... balik umah putrajaya dulu.. kelam kelibut okeh.. tak mandi pon.. ngan muka minyak-minyak, terus sarung baju kurung.. touch up muka sikit lebih kurang.. laki aku boleh duduk releksss ngadap pc.. aku bekejar-kejar nie... dia boleh tanya nak gi mana? hahah.. aku rasa nak bom je... 

Pegi Open House Di banggggggg.. yang Olay tuuuuu.. tak ingat? dah cakap lapanratusjutakali

baru tehegeh-hegeh nak bangun bersiap... oh ye, anak-anak takde, dah pos balik Shah Alam.. sebab aku kan busy sikit.. hahahah, sabtu pagi ada appointment lain.. so terpaksa lah.. 

sepanjang perjalanan hujan renyai-renyai je.. wah syahdu plak nak pi rumah Di.. apehal? hahaha.. sampai je parking penuh.. jadi menapak sikit... ooohhh rupanya aku sampai lambat.. ahhahahaha... nak wat camne Di kusayang.. mak terover busy sikit.. hahaha.. tapi aku MESTI datang.. WAJIB.. sebab bbm with Di berbunyi begini:-

Diana: Jangan x dtg. Aku bakar kau hidup-hidup.

Filla: Haha. Aku baca BAKAR je, ingat bakar ayam utk aku..haha..

ko berani nak melawan Di?? hahahahah.. lagipon aku mesti datang..sbb brooch Di tetinggal kat aku aritu.. nak pulangkan.. aku mesti datang, sebab aku tanak masak, badan penat, aku mesti datang.. sebab aku kena amik gambar dengan Di.. kata model Olay hahahahakkktui... lagipon aku mesti datang.. sebab jemputan kan, kalau takde hal, mestilah datang ;)

giler weh.. aku pakai baju kurung ni.. masa berdua-duaan dalam lif ngan Pak Radie aku tanya dia "Pa, ok tak baju nie? baju gi keje, tapi baju baru, so baju raya lah.. ok ke???"

Pak Radie: Ni baju kurung ke KAIN LANGSIR?


*hiba hati ai tau.. terus tumbuk-tumbuk pintu lif*


giler lah Di, kita memang dah pandai posing gedik sekarang nie.. syabas mera beteh!

asal Di free je.. terus bertarik-tarik.. meh meh mehhh sini plak, cepat-cepat snap...

ok sini plak, mesti kene tunjuk suasana hari raya ;)

sebab aku lambat, lauk Di dah habis.. so aku dengar dia cakap Ayam tengah goreng.. ok aku tungguuu don't worry bebeh!!!!! hahahahah.. sekali keluar.. ayam bbq ngan ayam goreng.. dua-dua aku sebat.. 

aku pelik Pak Radie makan ketupat palas 3 ketul, cicah2.. jagung seketul.. tetiba dia cakap fuihhh kenyang gila... gila ke apa?? aku makan macam-macam asal tak kenyang-kenyang????? 

bukti pinggan dah ada makanan.. tapi masih tegak kat situ nak tengok apa lagi aku boleh sumbat kat pinggan ni???? 

aku sibuk makan.. Pak Radie sibuk amik gambar... yang sedih lagi malang, bukan gamba aku.. tapi gamba lilin.. *gegirl keliruuuuuuuu keliruuuu kelirrruuuu.. kenapa lilin? kenapa bukan gegirl???*

*gegirl sentap, kenapa gambar pokok? kenapa bukan gegirl????*

*gegirl enci enci enciiiii.. kenapa bunga api??? CANTEK sangat bunga api tu nak dibandingkan dengan rupa paras bini ko nie?????*



ok aku biol.. nak rehat jap.. babai.. 










EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

green apple said...

kemungkinan kita perlu bersantai lagi sekali, untuk last shot.

Shinnaz Ahmad Rasid said...

aku rasa...pak radie malas nak layan kau yang suka sesangat amik gambo! hahahaha. apa pun..u're so sweet!!! cantik baju kurung tu!

JMR said...

PAK RADIE nye seni mmg ada klas tersendiri. gegirl mmg takkn terpikir dek akal./.hahhaha

Farra said...

filla, aku suka ko...im ur follower...anak aku 7 bulan pelik tengok mak dia gelak sorang2 baca en3 ko ni...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sabar ye buk filla

Lulu Caldina said...

hai gorjes.. ;)

kema said...

HAHA.... aku thn ni x g satu pun open house...mabuk...

Aya Ariel said...

muahahahah..gegirl sentap ke??

ikatankasihku said...

filla ngan d mmg vouge, sesuai jadi ikon olay!!cayalah