Wednesday, September 28, 2011

F1 Players....

Lunch time tadi aku balik umah... sebab laki ai kan manja... lapar katanya.... so aku pegilah belikan dia nasi kukus + ayam rempah tuuu... eishhh sedap lah pulak... tapi takpe.. kita bagi dia je makan.. mintak pon satu suap je T______________T... lepas tu takde keje nak dibuat... 

Pak Radie on PS2... pastu ajak aku racing ngan dia.. huihhhh.. aku kan bukan kaki game... tapi dah dia beria-ia ajak.. belasah jelah... 

Perghhhhhhhhhhhh ingatkan susah sangat racing-racing kereta nie.. kacangggggggggg giler.. sebab ko lawan pon dengan orang yang asiklah tebabas jek kejenya kan? dah lah asik tebabas, ada hati nak ajar aku.. "Tekan breakkkkk... baru lah bila lap tu canteeeeekkkkkkkkk je"... gile ada hati nak ajar aku nieh.... aku tengok dia asik tebabas je doploh pat jam... muahahahahahaha... "Arghhhh takde takde... tak yah break-break... jalan je"...... seboleh-boleh suruh aku break.. apakah itu cuma propaganda dia supaya aku jadi lagi slow dari dia??? ohh no no noooo... ai bijak okeh.. takkan terpedaya dengan tipu helah mu itewwww... 

Giler weh.. siap boleh pilih ko nak track apa.. kat mana? Sepang? oh bolehhh bisa diatur... ko nak sapa??? alfonso di al bukah? oh bolehhhhhhhh... m.sumaker?????? muahahahha... boleh.. (gile tatau aku nak spell nama dia)... so tadi aku layan F1.... gile gempak ada 6 lap.. ada 22 bijik kereta... termasuklah aku laki bini... gile belagak tak leh blah dow... takat-takat ko ngan aku je lagi nak belagak... tak aku last, ko last.. tak aku 2nd last, ko plak 2nd last... pastu mulut bising "Breakkkkkkkkk... breakkkkkk".. kecoh.. masa suruh aku break.. ko tau dia kat mana??? last okeh.. hahahahahhaha... bengong tul... 

So sempatlah main 3 game....tapi kelakarrrrr... 




AKU MENANG 2 GAME.. PAK RADIE MENANG 1 GAME JE... tupon aku bagi chance.. muahahahhahaaaaa...



so disini saya berbesar hati untuk





MEM-






BOooooooooOOOooooooooooooooOOOOOoooooooooo 




ok bai.. kang derhaka plak ;D









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

lagenda said...

Ngengehneh..1st taim main dah bley kalahkan pak radie erk??

Nampaknya..sok lusa PS2 bakal dikonker oleh mbak pilla nmpknya ye

kema said...

seronokna dpt kan laki kiter main game racing ni..muker dier mesti x leh blah nyer kan...hahahaha

Aya Ariel said...

hahahahah...giler lunch hour sejam pon sempat balik rumah..main game bagai..ko jalan kaki jer ke dr umah ke opis..

sikit2 sudah la boo nye tu..kak encik anon bersuara lantang kang...syawal dah abes nok~

puteri semut said...

kehkehkeh lawak la ko kak..but i suke baca blog u..blog wajib dibuka tiap ari..sweet gile kak filla ngn hsbnd..dahlah anak comey2..=)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

buat saya ketawa kejap