Friday, September 30, 2011

Port Dickson

i nak pi PD sat... nak celebrate bday anaknda Acih.... kejap dah 6yo kan? eh dulu orang panggil aku Ratu PD... ok sekarang boleh meneruskan gelaran tersebut.. mak redhoooo.....oklah.. dslr dah fully charge.. hahahahakkkk.. harus poyo-poyo tepi laut PD.. auwwwwwwww... ada orang kesah? fedulikkkk...

ayo, kul 11 pagi still kat umah.. bila nak gerak pon tatau.. Pak Radie ko kan bz orangnya.. aku dah signal2 dah tak paham-paham jugak...

nanti kalau ai rajin ai update ye? guna BB boleh? sudi ke you olls nak layan aiiiii.. Eh? apahal getik sangat ko ni filla... hahahahahaaaakkkkkkkkkkkk....

ok babai, sapa yang email, nasib ko lah ye.. kalau rajin ahad ke isnin ke aku check ye? kalau nak email gatal-gatal boleh je.. tapi yang email picture suruh check, sorry kem salam.. mak nak mandi laut dulu ;)

gila mcm nie nye bizz habis orang menyumpah.. hahahahaaaaakkk...

eh ok lah babai...

9 comments:

Siti Fatimah said...

Happy Holidays & Have Fun!!!
Happy Birthday To Acih :D

Anonymous said...

Sukenye bc blog k.filla.. bahasa so sempoi... best!!

zeta said...

Acih..hepy bday..!!!

haslina said...

nmpak akk semalam kt alamanda.. kt toysrus. nk tego tp malu..

siap besile lg layan amani.. acih lak sobok nk barbie.

suwiittt pak radie tu (tibe2 lak)

Anonymous said...

Kem salam hubby u..eh?!boleh??!!...ahakhakahahak...nasib ar..!
Dia mcm sempoi..straight 4wrd..yg bila ko jumpa kat luar ko xkan agak yg dia ialah bapak penyayang..dan boleh melayan anak2...(suka2 jek admire laki org kan..ko jeles x?)...cari nahas aku ni kannnnn

MrsWhyda said...

happy buffday kasih & happy holiday..

nnt kalo terserempak mandi laut ke leh hi hi bye bye filla.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bye filla ..i tgu ye update guna bb..mesti gambar tak cun sanagt kan? kiki.. selamat besday acih..

eda said...

hakak ... tade pun hupdate ~~~kesian daku asik bukak yoo blog muuu .. hukhuk~~

Wawa Tasliman said...

boleh ke update blog pakai BB. ok sungguh tak maju.. :)