Monday, October 03, 2011

TEASER

Hahahaha... getik nak teaser-teaser bagai.. kuakakakak.... 

entry PD akan menyusul kemudian.. tapi haku pon taktaulah bila agaknya nak buat..hahahah... banyak keje nak dibuat... walaupon boss aku takde.. tapi kemalasan kalau melanda memang payah sikit... 

Kami adalah sangat enjoy percutian kat PD kali nie... dari satu malam jadi dua malam... hahahah.. suke-suke je plan bertukar.... hihii.... ada banyak nak story dan ada banyak sangat gambar.. pelan-pelan kayuh yer.. bagi mak sedut napas dalam-dalam pastu hembus laju-laju... 

 cukuplah dua gambar dulu ye... nanti tora datang lagi...

Tora lapar.. Tora nak makan ;)






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

kema said...

cit....apa da...

macaroni89 said...

cepat2...x sabor den nak baca entry psl PD n nk tgk gambar si acih n amani...

Anonymous said...

Wah wah wah, hotnya!

Anonymous said...

sis...nak tanya...

selalu klau pegi pd makan kat mana?
xnak yg servis lembab..nak yg laju dan makanan sedapp...heheheh

Tina Othman said...

sabar menanti ni hehe

InaAchik said...

salam...
u, gunalah gambar besar cenggini selalu. puas sket nengoknya.
cuma kecikkan side-bar dan besarkan bahagian post entry tu, baru gambar muat2 ;)

mamasuri said...

aku tunggu je entry ko..

elna said...

alah jgn la malas2.....:)

Filla ~ Kasihs said...

anon: hahaha selalu makan maggi dalam bilik!!!