Monday, October 17, 2011

KENANGAN BERSAMA OLAY

Sorry lambat update.. internet prob sikit ;)

Actually ada sikit-sikit gambar nie.. dan teringin nak compile kan jadi one entry.. hari tu kan besepah-sepah.. 

So inilah kenangan aku dan Di blogger gempak ni hah.. bersama-sama masuk Olay 6 weeks Challenge... Banyak kenangan bersama dengan Diana Ishak ni hah.. hahahhaa.. dah lah gila, saiko plak tuh.. sama lah kiteee.. hahahaha.... eventhough dalam challenge ni lah first time ktorang berjumpa, berkenal-kenalan, tak sampai berapa minit dah peluk-peluk comolot mengumpat bagai.. kuakakakka... 

gambar atas nie masa PhotoShoot.. eh sekali ngan video "Are You Ready?".. "We are ready!!!"
*panggggggggg* rasa nak lempang diri sendiri time nie.. hahahahhaaaaaa.. rambut dah lah macam dinosour.. tensi mak tauuuu.. tapi ko ingat ko retis nak banyak songeh? ikut jelah apa u buat kat rambut ai T______T

Sampai ke sudah aku ngan Di tak tengok-tengok iklan sendiri kat tv.. so kesian kan... orang lain plak dok inform 'kakkkkkkkkkkk wah, glemer, masuk iklan'.. yang aku ngan Di tebangang-bangang BBM masing-masing "Weh? dah keluar ke iklan?? ntah?????".. hahaha.. well, orang tak gila glemer, biasa lah *angkat kening*

kat tepi shoplot pon jadiklah snap muka guna phone ;) nie masa shoot kat Gulatis.
eii tolong lah bibir kilat-kilat macam tu.. rimasss rimasssssss!!!!

tak de lah sepet sangat mata aku kan? kan? kan???? 

arghh bilik dah lah sempit, berhimpit-himpit ngan si Di kat dalam fitting room nie.. ko bersiap lah Di, mak nak camwhore jap ;)

last-last baju aku tetinggal kat sini.. dorang janji nak amikkan baju aku.. jangan harap! haku sayang hokey blouse putih tu.. BENCI.

Cuba nak mata galak macam Di, tapi jadi macam A.Galak plak.. T___________T



Break kejap, sempat lagi ;)

Banyak nye gambar berdua.. gamba ngan laki pon tak banyak mcm nie.. muahahahhaaaaa... #sentaplakimak

Shoot Hari Raya.. penat nak mati time nie okeh.. nak fengsan mak.. 

Haku tak faham kenapa dia suka buat rambut aku macam dinosour? lagi satu time nie.. haku tak faham kenapa mcm gomak? hahahah.. oh ni pic after 6 weeks ;)

before touch-up

Eh? gamba ni aku rasa masa 1st photoshoot dulu?

Baju puple yang haku peluk tu wife kepada Tuan Director.. yang macam Doktor tu, Aisyah from Singapore (specialist Olay).. dan yang vogue kemain tu.. perlu ke aku nak bagitau lagi? hahahahah... 

Ok itu je lah pon pengalaman aku bersama Olay.. balik tengah malam... pegi shooting... makan makanan yang disediakan team.. balik tak tentu masa, kecut perut ngan laki.. hahaha.... kaki Di cramp dalam kereta aku.. hahahahaaa.. yang ni memang tak leh blah.. siap straight kaki naik ke atas... pastu make-up artist yang sorang lagi yang ceria gila.. kul 10 malam dia boleh ceria lagi kan???? tensi mak tau.. hahahahahaaa.. makan McD ngan Di dalam kereta secara senyap-senyap.. eh memang senyap betul lah.. tau lah lapar.. senyappp jer.. tau-tau, dah tinggal setengah burger baru prasan ada orang kat sebelah aku ni rupanyaaaa.. hahahaaa..

Well thanks Diana.. esihh Diana konon.. geli ketiak haku.. hahahha.. Thanks Di.. sebab kita bersama-sama mengharungi cabaran ni dengan sepenuh jiwa.. hahahahahaarrrrrrrrr... haruu!!! thanks Olay sebab bagi kepercayaan kat Di dan aku untuk buktikan kehebatan Olay.. dan Thanks Nuffnang kerana menjaga kami dengan hebat sepanjang challenge ;D

Ok aku mengantuk.. Tata...


*baru dapat perkhabaran gembira dari Di, we won the challenge for "regenerist category".. tahniah untuk team sendiri, dan tahniah untuk team lain.. eh blom apa-apa dah buat ayat ala-ala menang award..muahahahhahahaaaaa*









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

AYuNG said...

kak filla, mata akak sepet la..mana nak dapat buat mata galak cm kak D...

hehe~~~

ikatankasihku said...

tumpang happy tengok filla glamor macam ni.. >__<

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

memang best join event2 mcm ne.. sesekali merasa jadi bujang..hehe.. kalau bawak anak2..diorangla glamer

JMR said...

wahh..artis iklan ghupanya ko kak..nak sain!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila rasa cerita normatalib yg fila penah blog tue masuk majalah wanita bulan ne ms 56-59.. cubala tengok

Mymie Sein said...

wahhh caya la sis, menang tu...tumpang bangga sikit boleh tak?btw nak tanya sis pakai lagi tak olay tu sampai skrg??hehehe..

Miss Y and Her World said...

kak Filla. make up adalah sangat cantik !!

Aya Ariel said...

haahah..tahniah2..
bangga pak radie dapat bini cenggini ^_^

mama_aifan said...

wah!! congrats mak mak sebab menang. Korang mmg hebat arrr. Thumbs up.

dila~noor said...

tahniah!!!korang menang eh..gile bersemangat follow story ni kat blog kak di..heheh =)