Wednesday, October 05, 2011

TUTORIAL UPDATE BLOG GUNA BLACKBERRY

Hahahaha ada yang tanya "Kak Filla, cemana nak update blog guna BlackBerry?"... hahahah.. gelak lagi sekali... ko ingat ahkak ko ni pandai???? dah tentu-tentu lah ahkak tak pandai dikkkk....

Tapi marilah kita sebagai rakyat Malaysia yang berbilang kaum, menjadi rakyat yang saling bantu-membantu dan sayang-menyayangi... 

Sebab memula aku reti buat je.. aku terus clap untuk diri sendiri.. dan terasa di awang-awangan betapa hebatnya diri ini.. hahahahahaaaakk.. almaklum lah, mak kan buta IT... 

pepatah ada menyebut "Sharing is Caring" 

Saya pandai disebabkan belajar kat blog Ceeramoon.. huahahah.. pecah tembelang haku.. tengkiu Ceera!! *cium dari kejauhan*

Kalau haku yang lembs ni pon boleh buat berpandukan tutorial dari Ceera... so baik korang buat jugak...korang kan manja? nah haku bagi terus Link tutorial tu.. click nie ------> Saya Mengaku Saya Budak Manja.. Tapi Saya Tetap Comel Macam Fillanie.


Ok sebelum kene sepak baik saya mengundur diri

Babai





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

AYuNG said...

ewaahhh link akak, hahaha~~~~

SURIA AMANDA said...

hahahahahaha..

ice cream said...

blackberry..perghhh

SiTi said...

link tu yg x leh tahan...apa2 pun tq kak..mmg dah lama cari cara ni...akhirnya jmpa link tu kt sini