Monday, October 10, 2011

TIRAMISU CAKE

Kami makan Tiramisu secara sayang menyayangi sebab one slice adalah nak dekat RM20.. hahaha.. tupon gagal mendapatkan pavlova Alexis.. so Tiramisu dia pon sedap! Lagi-lagi topping dia ala-ala crunchy... 

Meeting kali nie dengan.. ehem.. nama dan wajah adalah dirahsiakan.. padahal, leka sembang malas gila nak snap gamba... snap makanan, ye Harus!!!! hahahaaaa... ingat pasal projek November aku tu? Ok, sila bagi sokongan kalau nak tau apa projek november tu... and i bet, if i'm lovin it, korang pon sudah tentu will love it too!!... kita panggil tu PROJEK NOVEMBER.. 

Eh? nak citer pasal cake tercerita pasal projek pulak..hahaha... 

Sambil sembang-sembang 'berisi', kadang telajak-lajak cerita gossip sekali.. kuakakak..... tengah-tengah gossip, tetiba Natasha Hudson lalu... perghhhhhhhh slim giler, tinggi lampai, dan lawa... otw nak masuk alexis sambil jalan dia pandang kitorang.. hahahahahaaaaakkk, kita hartis ke dia hartis nie? gile!

pasni i nak update satu produk.. korang pon mesti gila produk ni mcm aku jugak.. gile, jahat nak mati, suka paksa-paksa orang supaya suka... heh, fedulik hafer.. 








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Miss Moon said...

wey jadi ke ....aku ingat tak jadi sebab tak dapat apa apa msg dr kowang ...huk hukkkkkkkkkkkkkkkk

Aya Ariel said...

ko kan memanggg..
hahhaha

Anonymous said...

projek ape kak?xsabar nak tau...ce bg hint sket2....i lap u la k.filla...

Anonymous said...

Aperla projek iolls yang kebabom ni...saje je buat uollss - uolls ni teruja.

cepat la november.....haa gituuu.

azah said...

pavlova kat alexis tu glamer ke? baru ku tau.. mmg sedap gilerrr..

i had a piece back in 2007-8 kot teringat smpai skrg tp stil x kesempatan berenti kat GE tu wpun lalu depan hari-hari

lagenda said...

OK..OK..Mak sokong le nih.

Pat sket kasik tau boley? Rakus tak menyabor dah ni buk pilla..

OmbakBaik said...

sedapnye kek akak...selama ni bace belog ni senyap2 aje..tgk kek trus rase nak komen...kek nampak sgt sedap..sesedap crita2 dalam blog ni :)

Momoe said...

Salam, cake cake kat Alexis mug sedap, lebeh lebeh g chocolate neutty merigue..hehehe. Tapi fila Ada Tanya tak ingredient tiramisu sbb setahu sy ada wine. Husband sy pernah keje Alexis, xtau la sprang maybe dh tak legal wine dlm tiramisu tuer

JMR said...

eh eh tiramisu kek tu makan ngn sos cili ke tu? wah unik skali..


peace kak!;-p

Anonymous said...

As salam,

Saya ni memang selama ni silent reader. Tp need to tell u yang setahu I tiramisu kat Alexis tu memang tak halal. Orang kat kedai tu sendiri bagi tahu, even ada setengah menu dia pin tak halal.

kelipkelipchumel said...

dapnya kek..yummy..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak sabar nak tau apa projek besarnye..