Wednesday, October 19, 2011

SELUAR KETAT

 Keratan Akhbar apa tah hari tu... macam menarik.. so meneruskan pembacaan ;)

Logik ke???? tak pe jom kita baca lagi... 

Jangan pakai jeans ketat sangat ok? pakai lah jeans yang selesa.. kalau nak ketat pon jangan lah sampai ko tak boleh nak bernafas.. yang mencengkam kat pinggang.. kalau degil jugak.. ko pakai lah yang jenis sretchable tu..eh pandai-pandai je kan...

 ok katanya begitu untuk kaum perempuan ye...


habis tu lelaki?

so kalau ada tanda-tanda seperti di atas.. hati-hati ye!!!!! 

Ada sesetengah lelaki menganggap mereka kelihatan SEKSI memakai SELUAR DALAM KETAT???

Euewwwwwwwwwwwwwwwwww.. geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii....



hahaha.. aku tak leh tengok kalau ada orang lelaki kat swimming pool.. tetiba dengan perut boroi. pastu tak agak-agak pakai tights pastu muka gila kewl jalan depan aku... huwaaaaaaaaaaa... cenonettttt je..
BAhahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 

*bravo di atas kekonfidenan cik lelaki tersebut* 


Ko daya tengok Lelaki Badan je tough tapi seluar ketat? yuckkkkkkkkkkkkkksssss...



Ko daya???????






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

23 comments:

Sue_Echan said...

lawak gila..hahaha....

Aya Ariel said...

hahahah..
kann..(gitewww..)
tak daya ahkakkk..!!

SYANI said...

hehehe..lucu nengok Que Haidar.. Teringat citer ROCK.

lagenda said...

Euwwww...geli tekak mak! Hahahaha..

P/s: Mmg kembang tekak2 mak kalo tgk org jantan boroi pki tight. Cinonit? Muahahaha...

mamasuri said...

jeans ketat pun ada jenis material jugak leh pakai ...
pompuan oklah ketat2..tapi laki..buruk benor lah..hehehe

eikindabest said...

tak daya..hahaha. geli2 je

misz beauty said...

wahahahaa tak bley bla laki pakai sluar ketat...=D

Mymie Sein said...

euwwwww....geli bulu ketiak mak tengok lelaki pakai ketat2 ni..baju ok lagi la tang seluor tu...aiii tak senak ke si adik bang oiii...

ikatankasihku said...

klu pompuan pakai seluar ketat cun lagi..ada ampun lg, tp kalau lelaki buruk rupa. tersembol jer macam bola rondas..huhuhu

mama maman said...

x daya mak nak tgk ketat2 gitu.. aaawww.. hhhee

JuJue said...

rock jaman 80an... suar ketat. tak ketat tak rock..

Mama Gee said...

sekarang nk pakai jeans pun malas...sebab terasa sendat...

suka nk cr suar yg beso2...rs selesa jalan :)

Cik Bambam said...

ai pon gelikkkk tgk org pakai seluar ketat.. lebih2 lg laki.. perghhh.. seksa makkk!

kema said...

hahahahaahah..

NUNU EERA said...

ketat ank tekak ni tgk laki pki camtu kak.. hehe..

akiratoriza said...

tak menahan lau tgk org laki2 pakai ketat2 tmbh lag bl kat swimming pool... geli ah....

aku.mamalia.wanita said...

euwwwwwwwwww.... geli mak!

Anonymous said...

senang cita, takpayah lah ikut sgt ape ong sorat kaba cakap.


ikot ape quran tulis,ape Allah cakap.
jgn pakai nampak susuk badan, jgn dedah aurat.

bukan stakat barah, insyaAllah api neraka pon xberani sambar =)

peej said...

lain orang lain taste. tp aku pun x suka tgk lelaki pakai ketat. selalu brot pop or rock suka ketat2 ni. scary kan.

n yes. aku pun rasa terganggu mata if tgk org pakai swimming trunk or tights. helpppp. gila ke apa dorg ni?

Syafiqah Sabki said...

arituh pun ada baca yg nih..yaaah euuw ,sgt x seksi okies lelaki pakai..eih tp mamat korea ok plak..haha=B

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

paling geli tgok lelaki pakai baju ketat.. seluar ketat.. bak kaat fila cenonet je.. ngenngeh

kukuritikut said...

a'a..sye pon bese dgr bde cm ni..btol la agaknye..

Anonymous said...

Kak. Rule nak swimming kat pool mmg mcm tu. Nak buat macam mana. Pakai seluar longgar nanti tak boleh masuk pool. Laki akak nanti bila dah boroi nak masuk pool tgk dia kasi ke tak kalau pakai seluar short biasa. Hehe