Friday, September 16, 2011

Email customer framekasih

Assalamualaikum, hello, selamat malam! Nak berbelog kat komputer tak dapek coz pak radie guna utk buat keje dia..nasib ada hengpong ;)

Cuma nak bagitau aku x sempat nak check email customers framekasih..sorry sangat, aku cuma sempat baca kat bb je, nak check gambar mesti guna komputer..takat check kat bb nie aku x brani nak approve..so agak-agak kalau aku x reply sorry yek, InsyaAllah hari isnin aku reply k?

Tadi dah beli boots kat aldo..huahahaha akhirnya! Yang berkenan tu mahal sgt, so tanak membazir, amik yang murah sikit..jadiklah kan? Kat sg wang ada gak tadi, tapi alahai boots apamende siap renda-renda..hahah yang siap ada riben pon ada..hahahahaaa mak x sanggup nyah! Pegi plak ngan atta and anny yang fashionista auww auwww auwwwwww..."Kau sanggup ke fedla?" Hahahaaaaa....

Eh tersasar plak cerita..ok lah, penat sangat la harini...besok ada kerja lagi nak buat..punyelah busy hidup mak nih..ke buat-buat busy? Hehehehe

Sampai ketemu lagi..dada ;) bukan dada tu yeh, ni da-da bye-bye!!
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

3 comments:

NenetPenne (NP) said...

boots yang renda2 tu C@$a jinjang yang pakai...

tunjuk laa sikit boots yang dibeli tu..

ikatankasihku said...

mesti cun filla pakai boots

aku.mamalia.wanita said...

Mana gambo boot? Nak nenok