Thursday, September 22, 2011

SEHATI DAN SEJIWA......

Acih kan kakak penyayang.. selalu nak sayang adik.. tapi Amaani ni anti kakak dia sikit.. asal kakak nak pimpin tangan dia.. dia tanak..siap menjerit-jerit tanak.. nak mamaaaa jugakkk!! nasib kau lah acih T____T

bila dah sehati sejiwa tu.. apa adik pakai, kakak nak jugak pakai yang sama... ko ingat Acih suka ke nak pakai t-shirt plain? dia tak sukaaaa okeh.. tapi disebabkan Amaani pakai putih plain.. dia pon redho, janji sama!

jom tengok dua beradik ni pakai sama ;)

on the way nak gi teman mama bukak puasa ;) ohhh cekak rambut Acih cantik sangat kan? Auntie Moon, thanks ye.. tapi nanti nak order kaler lain... nak beli ;)

beria-ia aku belikan Acih skirt tu kat Bandung.. dia tak suka.. tensi mak tau... tapi akhirnya dia mengalah jugak, janji sama.... 

Big Sista

ko tengok, sian Acih... asik nak pelukkkk je.. tapi adik nak lari je dari dia... \

kemudian meneruskan perjalanan ke Alamanda... pastu masa cari parking, Amaani muntah belambak-lambak okeh... tak tertadah sebab banyak sangat... habis baju dia.. haihhh tensi tul... terpaksa suruh Pak Radie bersihkan kereta... aku kene masuk Alamanda gi Reject Shop.. cari baju selai utk kenit nie... kasut dia habis kene muntah... tak pasal kene beli kasut jugak.. nasib ada kasut sploh ringgit.. 

disebabkan kejadian tersebut.. aku kene bukak puasa lambat :( nasib pak radie sporting ikut tekak aku nak makan kat johny's... pastu aku sorang melantak bagi habis T_______________T Acih boleh harap snap-snap gambar sekarang.. i love u Acih!!! 

yummeh

Acih snap.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... lebam mata... ada jerawat plak tu kat hujung kening... ermmm... 

Acih snap muka sendiri... besok ko dah besar sikit.. ntah-ntah ada blog.. erk?

Acih snap.. wah ada bakat anak aku ghopernya..hahaha... 

eh ni sambungan gambar model Kotex.. hahahah.. besungguh-sungguh pak radie ko tengok pad... tapi kalau suruh beli.. asik salah jer.. tensi mak.. pastu bila suruh, asyik hangin jer... macam lah orang nak heran takat ko beli pad untuk bini.. apa ada hal? 

paling suka gambar nie... sebab Amaani ceria tak hengat!!!! 

jom kita tengok bila di crop dan di close up kan.
























-





-





-





-





-






-





-






-






-







-






-







-







-








-













-















-


















-



ACIH: tengok air muka.. lembut jeeee... tapi ada sikit kuat sentap...

AMAANI: lasak kemain, ganassssss... grrrrrrrrrrr....grrrrrrrrrrrrr... tadi aku baru kena gigit kat lengan.. gila babeng punya sakit sampai bengkak okeh!!!

*PERMATA HATI BONDA*





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

NenetPenne (NP) said...

skirt acih tu lawa
cekak rambut pun lawa

tapi yang paling i gerrrammm tengok betapa cheekynya si amaani tu..

bulat montel je dia tu...

ikatankasihku said...

amani sentiasa ceria jer..kasih dah nampak besar sgt bila berdiri sblh amani

*Hani Alani* said...

I heart you kasihs... mwah mwah ciom kt pipi sket. :)

wawan said...

Kak Fillaaaa Semalam sy mimpi Acih. Nampak sgt teringin nak jumpa ni. HEHE

Susie said...

amaani comellll....geram...

http://susiyantisoleman.blogspot.com/

Mak Izz said...

kehkeh.. sbb acih kakak maka dia penyayang. cm anak sy yg sulung lelaki, xde nya nk penyayang. lg dia sepuk2 adik dia (perempuan).

Rizziela said...

Mestilah cantik macam mummy dia..cute sungguh

Miss Moon said...

Acih ....nanti Auntie kait kan lagi cekak utk kacih kay

Farra said...

comei jer dedua ni...x sabo nak tunggu permata hati i pulak berjalan...heheheh

Cik Bambam said...

alololo nomei masing2.. gerammm sungguh!! :P

Alice said...

Suka baca blog fila sbb suka tgk Amani n Acih. Amani dress up lawa ada gaya ala2 anak angelina jolie -Shiloh. Acih dah bertambah ayu spt anak tomkat -Suri. :D

Anonymous said...

lovely girls.

lain kali mesti bawa baju spare untuk budak2 kot?

Regards,
sally

bonda dadif aka akish said...

aku pon suke tgk gambi last tuhhh...

somel!!!!!!

JMR said...

garang giler muka amaani yg gmbr last tu..gigi dah penuh..mana x bengkaknya kalo dia mengganas...hahahah

Ekin said...

Haha.. Acih sejibik muka Pak Radie... Amaani tu kegarangan dia harus le ikut mak kann kan kann

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg nak amana ada blog once dia pandai membaca & menulis hehe

aSmiDar said...

grrr..grrr..ganaz ooo amani...
ehh..filani..kemarin tgk filani masuk tb..rancgan ape tah lupa, yg belari2 2,pengacaranya si awal tu...huhu mantop...menang lagi...asenya u dah cita benda ni kt entry lepas kan..baru kemarin kuar tb..ke ulangan..tak tau la....

aSmiDar said...

ehhh...masuk ke komen ku

Aya Ariel said...

nape tak bawak baju spare? aku nak g jenjalan..suma siap..baju sepasang sorang..pampers paling koman pon kena ade dua keping sorang..pastu napkin tu selai..buat lap2 bontot..muahahah..

mmg laa...yg akak tuh lemah lembut manje kededek jer..yg adik pulak gans giler..owhh..sama ngan anak dara aku jugak!!

kema said...

anak sulung mmg kuat sentap kot...fatin pun sm siap belari2 anak lagi msuk bilik..


yg adik kiter mara ke ape ker wat bodoh..siap tunjuk muka gangster...


pergh..aper2 pun dier org la permata ati kan....