Sunday, September 04, 2011

HARI RAYA 2011 (Day 1)

Alhamdulilah Raya kali nie disambut dengan meriah.. kali ni sambut bersama keluarga mertua.. semua sporting.. so tak kira beraya kat mana pon, aku tetap happy ;) 

Rasa macam entry kali ni tak perlu becakap banyak.. sebab lagi aku menceceh, lagi menspoilkan gambar raya nie. hahaha... so tataplah gambar kami sekeluarga ;)



kesemua cucu-cucu Atok Hamid and Nenek Ani

Atok and Nenek

Inilah keluarga kami... atas paling kiri Abang Ipar.. Atas baju kuning Kakak Ipar dan suami.. paling kanan ehem ehem.. hahaha... 

bersama tetamu pertama... Pak Sedara Pak Radie, Pak Uda dari Johor... (yang duduk pakai jubah putih)

bersama Biras saya Kak Liza dan Kakak Ipar saya Kak Yati... 

Nurin dan Amaani

kapel tua

giler melentik-lentik dah haku..hahaha... 

raya kali ni, kami memilih colour kontra sikit ;)

ampun maaf dipinta 

anakandaku Kasih Aleeya yang terchenta... 

kutip duit raya..

huiiii main serbu je korang yek.. line up plisssssssssss... 

hah, cepat minta ampun!

cucu lelaki tunggal hahah.. ko tengok, nakal kemain lagi... mintak ampun ngan ibu cepat!

bersama ibu mertua ku.. 

minta ampun maaf mak ye... 

sesi menayang duit raya... yang baju pink kat blakang pon sama hokey ;)

wahh Acih.. banyak nye, leh belanja mama pasni ;)

buah hati pengarang jantung saya... Kasih Aleeya... sayang kamu banyak sangat.. puasa penuh anak mama nie.. dah kurus kering dia.. hehehe... disebabkan berjaya puasa penuh.. ibu dan bapa menghadiahkan bunga api bekotak-kotak.. makan sampai muntah ;)

anak bapak 

para wanita ;)

ceria sket ;)

birthday aku.. eh... hahah.. ni kek yang kakak ipar aku buat.. tapi aku ngan anak-anak buah yang dah anak dara tu yang deco bagi mantop..hahaha.... sedap tuuuu... 

eh muka mokcu korang macam pondan tua pehal?

yang atas nie Kasih Amaani buah hati pengarang jantung jugak... mata dah lah sepet sebelah.. asyik buat hal je.. garang gila plak tu... silap sikit tampar orang je kejenye.. tak pon dia jerit je.. hehehe... 

tak dapat anak jantan.. apak ko bagi pakai songkok pon jadiklah.. dari Acih kecik asik pakaikan songkok jer.. now turun ke adik plak... 

kami sefamily



kesayangan Pak Radie.. eh yang kecik pon sayang.. tapi kecik tu lom pandai posing gedik macam akak dia.. 

tiap kali raya.. pasti ada posing gila-gila remaja.. nak jugakkkkkkkkkkk remaja.. hahahah

dan akhir sekali... mama bersama buah hati tercinta... i love you Kasih Aleeya and Kasih Amaani... 

Raya korang cemana? jom lah share-share.. cepat-cepatlah upload gambauuu... ai nak jamu mata nie ;) nak muntah dah asyik jamu tekak jer ngan lomang rondang semua tu..







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Cetul^ La La said...

alamak,,, entri rayer lom update lagi,,, hehe,,,
pape pon,,, suke baju rayer sis,,,
pink meletop gitu :)

peej said...

meriahnya raya.
n baju raya jugak sangat cantik. memang jauh berapa batu dah boleh nampak.

selamat hari raya to u.
mintak maaf zahir dan batin mana tau ada terkecik hati ke apa yea. :)

Aya Ariel said...

heheheh..comel laa korang..
tapi..apesal pak radie tak pakai pink jugek??
ke tak rock pakai pink..
rock pon dalam hati ade taman tauuuu!!!

*Hani Alani* said...

semua cantik2!!!

ikatankasihku said...

sporting ar semua..mmg sempoi..

gambar raya lama dah duduk dlm camera...sakit malas dtg..hehehe

green apple said...

kau nak bagi duit raya siap bersinsing lengan, kalau aku takut nak ambik.

sHeeMa DeaN said...

warghh sonoknyaaa Raya... betul tu filla.. mana-mana beraya pun ok kan.. umah mertua ker umah mak sendiri ker kan..

ehh cantik jerk warna kontra baju raya korang tu.. biru pink cantik gak..


Selamat hari raya dari kami sekeluarga..

p/s:.. nnt nak order canvas lagi.. hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

slmt hari raya filla...

Rizziela said...

Meriahnya raya....Feela pun cantik sangat