Thursday, September 15, 2011

OPEN HOUSE dan jalan-jalan..

 Lepas je raya umah Kak Nani, ktorang raya umah Fara plak... cemana kenal fara yek? rasanya Fara ni my silent reader.. hahahaha.... pastu Fara sekarang ialah client Pak Radie untuk rumah baru dia, InsyaAllah.. Pak Radie cakap Fara ajak gi Open House/Birthday Party anak Fara sekali.. huhu.. hadiah dah lah tak beli.. bagus fillanie! bagi angpau jerlah yer...

eventhough this is my 2nd time meeting her.. dia sangat friendly.. ai like ;) eh baju aku besar yeh? hahah.. kain ketat baju besar, apa kes? oh aku ingat, mak aku jait baju ni time aku pregnant amaani.. sebab tak sedar diri.. tak kira tak kira!!! pregnant pon nak kebaya jugak!!!! maka menangislah Wan sambil menjahit baju anakanda kesayangan.. tuiiiii.. hahahaha... 

dan lagi.. thanks Fara sudi jemput kami sekeluarga =D

dan selepas itu meneruskan perjalanan ke Empire..eh, tukar baju dulu...nak melepak dulu sebab malam ada lagi satu open house kat Damansara... pastu bbm ngan Mommy Ieky yang banyak kali customer dia tanye, "kawan filla ke?".. hahahah.. member tekebil-kebil tatau nak jawab apa.. hahahahha... sorry ler terkena tempias.. blom lagi BFF.. hahahahhaha... pastu cakap 'Ko ingat ko artis?'.. muahahahahaaa... 

Kak Nana with hubby... oh i love The Loaf!! sedap banget roti dia ;) Baby keisha tu baik ya amat... tidooooo jek keje dia.. semoga kalau aku ada anak lagi lepas nie.. terkenan lah hendaknya.. hahaha.. susu tido susu tido.. kalau Amaani dulu? susu nangis, susu memekak, susu celik, susu menjerit.. tensi mak!

Eh termengumpat anak sendiri plak.. maafkan mak nak... 

orang desa datang bando.. cengginilah gaya nyeeeeeeee... hahaha... 

dia dah start dahhhh.. dah start dahhhhhhhh... 


Wah Acih dia dah hover dah... sampai basah-basah ok.. 

dah lah Amaani, moh ler kita duduk gi makan roti.. mak kau penat pakai wedges tinggi-tinggi.. 

Aku bayangkan Acih tengah catwalk.. muahahahah... 

:::true love:::

eh tolonglaaaa... hover mak kau ni tau.. hahahah... eh dari kecik Acih ngan Ieky.. now Ieky dah darjah 1 dah..  diorang memang kamcing.. sebab Ieky je leh layan Acih.. Acih tu kan minah sentap.. Ieky ni plak mamat kewl.... so diorang tak penah lah begaduh sangat.. Acih, ko dah besar kene carik boifriend mcm Ieky tau.. kalau ko dapat lelaki kuat sentap.. habislahhhhhhhh!!!! 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

lagenda said...

kahkahkah...siap awal2 lagik mama ko dah bg tips mcmana nk cari pasangan yg sepadang dgn kasih

Liyanaroxx said...

kak filla..

pic no 3 dari bawah dah mcm retis hollywood bwk anak jenjalan dah tuh...hot mummy tol akak nih~ =)

*Hani Alani* said...

bab menyentap ayat last tu penuh isi tersurat dan tersirat. muahahahaa.

haah la kak, acih mcm tgh bwat catwalk. huiiiii.

Aya Ariel said...

hahah..comel amaani..kuat sentap jugak eh

senang2 jodohkan acih ngan ieky la senang..haaaa...mcm citer industan...kecik2 lg dah tunang..ngeh ngeh ngehhh..

gurau jer..ampunnn

AYuNG said...

hahaha....amani nak join acih tuh, akak dah tarik dia pulak:)

NenetPenne (NP) said...

dah try makan cranberry bun kat loaf? tu pun sedap ....

Cik Bambam said...

si acih tuh nasib baik dia x mandi kat situ amek sabun trs ek kak.. ehhehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak fila reti jahit baju ke??

aSmiDar said...

haa..dr kecit lg acih ngan leky...stil pren mereka yer...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

http://kokoadik.blogspot.com/search/label/FROM%20KOREA%20WITH%20LOVE

ila dah removed blog yg ada malware tue.. dah boleh bukak.. tadi ada member bagitau jugak.. ne link ada semua citer ila kat korea.. yg tips tue entry paling ats ye.. yg lain2 tue keja yg manyak..adala selit2 jalan2 jugak

JMR said...

acih catwalk!

pewwwitt.t...

kema said...

cmner aku leh terlepas entry ni...kejap jer aku gs si acih ni besa kan...hehe