Wednesday, September 21, 2011

Rambut panjang sangat...

 Aku dah taktau nak buat cemana rambut budak kecik ni hah.. panjang masuk-masuk mata dah.. ingat lagi.. dulu tima Acih.. aku suka potong fringe dia time dia tido.. tapi si Amaani ni, perghhh.. bila dia tido tu.. aku siap jalan tu hati-hati.. kang sekali dia bangun menjerit melalak.. eh tak kosa aku.... cemana nak potong rambut dia eh?

ok takyah potong.. sebab boleh ikat je ;)
nak bagi dia diam, campak je wallet aku.. dia tabur segala benda dalam tu bagi keluar.. 

now rambut dia beserabut ok... dahlah bangsa kuat bepeluh... tau2 dah serabai je... meh mak ko tolong ikat toncet sikit... 



ok tu je citer aku arinie... 

ok, gambar dalam folder dah habis ok.. so aku tatau nak post entry apa lagi dah.. nak jek aku buat entry lepas geram satu kat sini.. tapi sabarrrr fillanie.. sabarrrrr.... sebab aku kawal lagi diri aku.. aku tanak jadikan blog ni tempat nak hambur orang-orang tak berakal nie.. kang tak pasal aku plak yang nampak bodoh kat sini... lagipon orang yang aku nak hambur tu memang fanatik gila kat blog aku kan kan kannnnn... kang aku hambur kat sini, dia meroyan plak kat tempat lain.. 



eh sorry emo plak.. hari ni nak makan kat ne yeh? tgh pujuk Pak Radie nak buka puasa kat luar.. sebab barang dapur banyak tak beli lagi.. hahaha alasan ok.. malas nak masak!!!!




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

kema said...

suker tgk muka bdk kalo tgh tekun cm2...

AYuNG said...

ishhh..budak tembam nih makin lama makin comel pulak:)

liz said...

comel je ikat cmni..nmpk cam gurl sket =)

NenetPenne (NP) said...

cute pulak budak kecik ni dari belakang...bulat jer...

youramirah said...

aduila apasal comel sangat budak nih. senget2 perut saya tengok gambar amani nih! oh saya dh 36 weeks kak. nak baby tembam cam budak tecik ni jugekk!! hehe.

ikatankasihku said...

dia ikat rambut lagi nana pipi dia gebu macam kuih pau..abis segala slip bank dia kemaskan..hehehe

*ala filla tak lyn peminat yg selalu nak cari salah org tu..kutuk2 pun cbuk nak dtg cni jgk..sabau je lah.kate org melaka..hehehe

Aya Ariel said...

hahaha..
bagus..buat entry pasal anak adalah satu terapi tahan diri dr marah..hehehe..kak..ko pose yeh??aku..insyaallah esok dah raya..oyeahh..balik buat kek cakelat sejibik!

putri said...

comeynya.... i silent reader, seronok baca ur blog... and you have a sweet daughter... keep it up... :)

Anonymous said...

amaani kalo ikat toncet x cute sgt laa sbb nnt cenonet je nmpk..biar je laa serabai2..cute gle2..

time dye main wallet tu cepat2 laa potong fringe dye..

HappyIrfa said...

filla..
saya tengok anak awak duk belek wallet tu baru sy teringat kes anak dara kenit saya koyak not rm50 masa raya tu ari..koyak 2 tu..sib baik dah salotape masih laku kat kedai..itupun kedai ke2 kami pegi baru not tu diterima.

JMR said...

alolo tomeinyer adikku amaani nih..

wat dek je ngn org2 spesis gitu kak..

egain said...

ala comelnya. my doter langsung2 tak mau ikat apa tah lagi dgn clip and headscarf. dahlah headscarf skrang byk gile yg comel2

lagenda said...

selongkar...jgn x selongkar nak!

P/s: Pilla..ha ah..nape yek?? Nape adaaaa je org yg x puasati dgn apa yg kita buat yek. Aje je benda yg menyakitkan bijik mata dia..klu x suka, just blahhh ajelah!

Isk..x paham lah mak

Pepel BoNda AmaNi said...

lebih kurang jerk ngan perangai anak saya..klu ikat rambut jenis meraung meronta..stok macam rambut kena tarik jerk....dapat wallet diam la...