Wednesday, September 21, 2011

Open House umah Mertua...

 Hah. hambik ko... tak habis-habis open house sana sini.. weh tu tak kira sabtu-ahad ni lagi okay... ntah sempat ntah tak lah nak pegi semua... location.. satu hujung dunia sini.. satu hujung dunia sana... nak balik umah mak aku lagi.. erk.. tengok lah cemana..

ahad aritu buat kat umah mertua... menu semua mil masak sendiri... ada laksa penang, lontong, kuah kacang, rendang daging, ayam masak kicap berempah, bubur durian.. 

aku kontrak hiris menghiris ni memang sukeeee jer.. hahaha... pastu susun warna warni jer.. sukaaaaaa!!!

tetamu first yang datang keluarga belah Abang Ipar dari Singapore.. dorang kena datang awal sebab nak gerak ke S'pore plak.. suka gambar atas tu.. sama jek melambai ;)

ni awal lagi.. tapi sedara-sedara belah Hulu Klang sampai awal.. sebab memasing ada byk open house lagi kot? so serbu sini dulu.. nanti nak gerak ke tempat lain plak.. 

baju pink tu neighbour.. Auntie Janet... eh eh amaani kemain suke ko yeh... 

Amaani baru terror berjalan ni hah.. habis lah dia meround-round... pastu kena buli gantung rantai.. hahaha

Nurin ni memang malu-malu kalau ramai orang.. duduk pon celah-celah tiang.. celah langsir..hehe

luar rumah 

lauk pauk

sian Amaani.. ingatkan ada lagi bekalan baju lawa sikit.. rupanya dah habis.. huwaaaaa.. aku tak bawakkan plak baju lawa.. lantak lah ko dik... pakai t-shirt ngan jeans hehehehe

ngan Papa

meriah sungguh.. ramai giler yang datang.. termasuklah Wan.. hehe

Acih in da houseeeeee!!! lawa lah baju Acih... cekak rambut tu Auntie Moon bagi present.. hahah.. comel kan kan kan? Acih dah geram giler tgk galaxy tab tu.. nak? pegi mintak kat papa... muahahahahahha.. tu Kak Fiza punyeeeeeee.... korang main kasar-kasar je haritu kan.. kalau aku punye.. hati mak dah sentap dahh okeh!!! 

petang sikit Kak Nana plak datang... tu lah baby Keisha.. comel macam patung okay.. habis kene kerumun!!! 











ok ni masa yang dinanti-nantikan....




sapa rasa diri tu muda remaja mesti suka apa aku nak tunjuk nie

































K-POP!!!!!!




Hahahaha.. haku pon tatau apakejadah K-Pop itew??? almaklumlah, ahkak dah tua.. mana lah nak tau segala k-pop k-pop nie...
















kpop datang umah mertua ai u know????







nak tengok jom jom jommmmm
































































































































tadaaaaaa!!!










































































tadaaaaaa!!!

Hahahahahahahaha KEMBAR 3 okeh... ko ada????? ini bukan super impose ke apa ke... ni true story true picture... jiran mentua aku.. umah ujung sanaaaaa... budak-budak ni form 4 kot.. takde beza okeh.. cemana lah kalau anak aku kembar seiras sekali keluar 3 ketul.. aku bagi nama do-re-mi.. senang nak panggil, senang nak ingat.. hahahahahah... 

Amaani sekadar hiasan yeh... Eh jiran mertua aku yang belah kiri lagi lah plak.. kembar 4.. ko pecaya???? hahahahahahha... 


Agak-agak, kalau ko berjiran dengan orang yang ada anak kembar 3, kembar 4.. ada tak possibility ko dapat kembar gak? muahahahahahahaaaaaaaaa.. aku nak!! 

tak sedar diri, anak kecik sorang pon ko dah meroyan-royan nak jaga... 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

kema said...

yg terbaik....ttp acih ngan amani...hehe..cute ler...

egain said...

amani....you are so comellll....good job girl. kasih u look pretty as gadis melayu terakhir.

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kenapa penduduk kat situ semua kembar? -__-'

Qing n Kueen said...

waaa... bestnya kembar 3... comel2 lak tuh. ahahahah... anak dua skrg pun tak telayan kan Filla, syukur je la. walaupun aku belah mak ngan abah ada sejarah kembar, tapi takpe la. aku nak tutup kedai dah. kasik chance kat adik/abang aku tambah. tapi kan, kalo si Amani tu same age dgn kembar 3 org tu pun ada gaya cam kembar diorg gak kot, ada iras. egegegeg...

-Ira exMOT, kini di JPJ :p

mamasuri said...

acih n amani ttp sempoi...hehehe...kpop betul lah kembar tiga tu..hehehe

ikatankasihku said...

berderet kembar..
amani eksyen dah pandai jalan...hehehe

Filla ~ Kasihs said...

kema: haha

egain: selekeh amaani tu.. belengas-lengas!! Acih ermmmm control ayu ;)

shinnaz: itulah pasal.. row umah pil aku nie.. ada kembar 3, ngan kembar 4.. hebatttt..

qing n kueen:oh ira ko dah jpj ke? x pe still dekat..

mamasuri: kan kpop kan? (padahal kpop pon aku takpenah tengok) tapi aku tau kpop tu korea kan?

ikatankasihku: ish ish ish.. korang kene tengok muka eksyen dia.. x leh blah!

macaroni89 said...

somel je ada kepit rambut atas kepala amani...acih pn cute..siap dgr org gosip2 lg..hehe

Dong, Dia & Azra said...

Wah!! Cantiknya susun bawang cili bagai. Ni pakai pembaris ke? Hehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

filla amik kontrak menghiris2.. kalau ila dah nangissssss..pedih woooooooo

R.R.Z said...

bestnya kembar 3..
:D

comel la amani..geram

Faramin said...

bestnye kemabar 3.cute pulak tu.hehe.

JMR said...

amaani bergmbr ngn kpop geng..chare lah!

lagenda said...

sian amani tuh. Terbongkok2 sbb berat bwk rantai tu kot. Udah la insan kenit tu baru je dpt lesan P, kena plak gantung rantai berat..terbongkok2 dia. Ekehkehkeh

Lenny said...

sorry filla.. tak dapat pegi.. kuar dari umah ila pon dah kol 7... pengsannnnnnn!

ko nak kembar 4 filla? huisshh... mati nak menjaga ko.. tak terkejar ngan tgn 2 nieh... sana nak susu.. sini nak susu.. rabak t*t*k hahahahhahahaha.. bley?