Monday, March 14, 2011

Salam Perpisahan...

saya paling tak suke tak suke tak suke dan tak suke kepada perpisahan... biasalah bertemu dan berpisah adatlah kan.. selalu kalau nak berpisah mesti janji-janji.. janji akan jumpa lagi..janji akan keep in touch, janji akan keluar makan sesama.. janji akan lepak sesama.. wahhh enak enak lo menabur janji?! (jeeja sila terasa, tanak kawannnnnnnnn ko dah!)

eh silap, ni bukan sempena perpisahan ngan jeeja.. ni office mate lain.. kira dia otai lah kat opis haku nie.. dah lama dah dia kat sini... lama sikit dari haku.. muahahah.. mak pon otai gak ;)

so jumaat lepas sama-sama berkumpul kat johnny's sebab sajer jer suka-suka makang-makang.. Kak Ida pon nak pindah kuantan dah lopeh nie.. aku pon tak lama join makan nie.. sebab rushing tengok kasut Aldo ada sale nak balik ada appointment ENT hospital putrajaya sebab telinga Amaani jadik balik..

jom lah layan gambar dulu ;)



Bye Kak Ida, semoga tempat baru nanti lagi best lagi power dari sini yeh? ktorang doakan yang terbaik utk kak ida dekat sana nanti... eh eh.. buat ucapan plak.. ngeh ngeh..

sajer tunjuk skill snap gambo.. muahahahha.. kembang johnny kalau tengok ni

kami semua... eh budak lelaki belakang tu mak tak tanggung jawab eh hari-hari jumaat ada plak kat sini T_T

tema PERPEL ke aper nie? kemain berseri-seri lagi dorang ni kan kan kan.. terus mak tenggelammmm :(

bab amik gamba... tak yah suruh... berdezuppp laju jer dah penuh satu gamba!

manja-manja

manja lagi..

dan lagi

tukang masak handalan!!!

huiiii cuba kalau suruh masak kat umah.. adakah muka anda akan happy begini?????

ahkak ngan adik-adik *sob sob* dah tua dah gamaknya..

manja-manja

mangkuk beso nie.. sekali slurpp habis.. nasib merasa makan 3 mangkuk.. burp.. alhamdulilah!

makan macam nie.. Pak Radie ko konpem tak lalu.. muahahah... tekak dia kan very the K.. muahahah..

adik manja cayang ucuk nie...halus tulus mulus lemak berkrim disukai ramai kan kulit budak nieh? putih gebu jer...

maka tak dapatlah akak ko nak bersaing ngan kulit putih gebu nie..

tapi nak jugak gambau sengsorang

jomlah tengok

jom lah

jom

jo

m

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




muka tak berapa nak licin rambut karat sangat dalam gamba nie.. nanti Wan marah... so gambar di'sephia' kan.. harap maklum!






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

auwcak said...

cun cunn cun gambar yg last tuu

::Mamalyna:: said...

filla, ai kenal mak budak free hair tang gambo manja2 tue, anak kami sama taska, hehe