Tuesday, March 22, 2011

jawapan kepada persoalan hari tu..

ingat entry yang aku dok sibuk-sibuk tanya apasal period 2nd tak datang-datang tu?

terima kasih banyak-banyak kat korang yang bagi penjelasan terperinci tu..kagum tul.. ni yang aku suke blogging nie.. 

terima kasih banyak-banyak atas doa-doa kalian.. dan juga ucapan-ucapan tahniah walaupon belum terbukti lagi kesahihannya.. pepandai jek korang nak tahniah tahniah yeh?

persoalannya terungkai sudah.. tak tau nak sedih ke nak loncat...

kini aku tidak lagi berada dalam dilema

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


korang suke ke kalau kasih-kasih tu ada adik?


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


aku? ntah lah.. suka lah jugak kot ;)


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


tapi tulah, aku dah lah this year nak vacation sakan..lepas hong kong ada lagi satu tempat nak pegi..

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

camne???

-




-




-




-




-




-



-




-




-




-




-




-




-




-




-



dah jangan nak tegedik-gedik, Miss P baru datang nie hah.. muahahahahahahah weeeeeeeeeeehoooooooooooooooooo!!!!




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

ezanoor said...

tahniah.. miss P dah kembali... hehhehe

| Cik Hani | said...

kahkahkahhh..bwat suspen jek kak filla nih. baru nk tgk adik kasihs. ehehe mane taw hero plak pasnih. tkpe2, g vacation dlu puas2. pastu next strategy. hihi. :)

Cahaya Puteri said...

kuakaka..saspen gilos la kak filla ni..haha..i lak nebes..ngeh3..

Cahaya Puteri said...

kuakaka..saspen je kak filla ni..i lak yg nebes..ngeh3..=D

me suya said...

saja je kan..
tp dah agak dah apa nak jadi..
sebab akak selalu cam ni.. hehehe

J.M.R said...

miss P tu sapa kak?????

Atiey said...

hemmm bendera merah dah naik...

baby Aniza said...

Suspenderrrrrrrrrrrr!

genny da bomb said...

menci!!saspension jap mak!!hahahak..seb baik miss P datang kan hehe

Pn. Zana said...

saspen ajer kan ..:P

Aya Ariel said...

hakhak..
naseb baek tak terbabas okeh..
kalo tak..cian amaani nak jadik kak ngah..
wakakakaka..
turn aku pulak gedik2 tunggu miss P datang..waahahahaha