Wednesday, March 16, 2011

Anak Bapak...

tetiba rasa rindu giler plak kat Acih.. yelah cuti sekolah dia kat Shah Alam.. cousin semua kat sana..tapi ada jugak dia nangis nak mintak balik ke pangkuan mak apak dia yang tersayang ni hah.. ko ingat dekat nak gi amik tengah malam? ni gambar-gambar sebelum kene pos ke sana ;)

heheheh.. bertenaga sungguh kan?

mampos aku kalau dia tau gambar rongak dia ni masuk dalam blog.. sorry Acih!!

*peace yo*

ok, gambar ni memang getik mcm mak ko


nilah pesen dia kalau begambar sekarang..

aksi ni boleh didapati di Sipilok Sabah, sekian..

hahaha ni paling suke suke suke... pas ni kita leh wat cover album k?

manalah tumpahnye kuah kalau tak ke nasik?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


anak lompat nampak CUTE jer.. napa ko lompat nampak tak berapa nak cute?








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

19 comments:

Liyanaroxx said...

SUMPAH COMEL GILER acih masa nih..ya allah,dah besar dah anak dara kak filla nih bila tgk gambar nih ek?

azie said...

wah. acih da besor memanjang. dak ni da beso jadik model.

bella mike said...

hye....im new blogger here..sangat cute 2 2 kasih tuu..hehe..comel2..salam perkenalan..:))

Bellmikenzo said...

Hahaha...tergelak sendiri tengok gambar pak radie lompat

Aya Ariel said...

hahaha..
a'ahh laa..
acih gedik2 cam mak die jugakk..
hahaha..jgn ar marah..aku joke jer kak..nice wut?
apak acih pon pose cute gak..hakhak

| Cik Hani | said...

acih da makin tinggi...kaki panjang. model la acih esok2...hehehe.

ZanaNordin said...

adeh.....betul ler tu..mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi yerk tak

dah si apak dia pun suka lompat2...makanya acih pun ikut ler main lompat2....

haiissh..naper ler mata aku nie dok tengok si acih nie pakai apa pun nampak stylo erkk.......rambut dia pun makin panjang...i likeeeee

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Alahai cutenya kasih melompat. Sporting abis anak ko ni filla. Apasal anak aku x suka gambar cenggini.baru lah rock... Go go go kasehh

auwcak said...

ko ni ada jer idea kan filla...anyway comel kasih ni...

mAmAbuDaK said...

betooooolll

JuJue said...

ehh cute per!

ibu iman said...

hahahah...sangat noti okeh kak filla nih...!!! sian apak die jd mangsa omak eh...

me suya said...

apak ng anak sama jer kiutnye kak.. tapi mama die ng amani pun super kiut gak

Atiey said...

acih dah nak jadi anak dara dah kan..hem kita ni yang jadi mak xlama lagi jadi ape yer..nenek dara kot..anak atiey pun taklama lagi bujang umur dia dah setahu 4 bulan..hem cepatnyer masa berlalu..cam semalam jer kawin..hukhuk..dah tua dah...

Atiey said...

ups kak filla oi..jejalan lah sekali sekala kat blog kitorang yang setia ngan kamu nie..hemmm sedia menanti didepan pintu kunjungan kamu anak beranak...

mamamarissa said...

cute apa...hahaha!!!

yunz_02 said...

acih.. nape mcm dh kurus? nmpk dh anak dara :)

Aida Zafirah said...

acih comel sgt ye....hehehehe...

anis said...

oooo kasih kau la ratu hati mama filla!!! terrrsesangat la comeii nyerr aksi kasih didalam boyfriend mama dia (kamera panasonic lumix)

cute nyerrrr dia bleh auntie anis berkenalan x?