Monday, March 28, 2011

layan jerlah entry ni dulu.. kang tak busy tora datang lagi..

hi u olls..

terimalah update bodoh dari i... huahaha... tadi gi hospital follow up kes telinga amaani.. so far ok jer.. takde bocor pon kat gegendang.. now amaani tengah tido..lama giler dia tido..tak penah-penah lama mcm nie.. mcm baru pas main bola plak gaya penat nye tuuu...

haku ditahap bosan gaban nie.. maka leh lah nak melayan segala email, tweet2 skit.. sementara nak nunggu anaknda bangun.. jap gi nak amik akak dia plak.. dah mcm supir dah haku... 

sebenarnya aku ada nak bagi info kat mana nak tread eyebrow traditional style..hahaha.. alaaa yang guna benang tu... orang salu kata nun kat bangsar.. tapi kat Shah Alam pon ada u olls... ada buat inai utk orang kawin lagi tau.. indian yang buatkan.. tread eyebrow guna benang kat shahalam tu pon indian yang buat... tejongket-jongket bontot mak tau.. sakit.. zrett zretttt sekali dia tarik..bepeluh badan aku.. hahha.. tapi best lahh... baru rm7.. nanti mak citer.. anaknda dah mengaum..hahah.. bye...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

| Cik Hani | said...

supir yg gojes takpe kak filla... ;p

Sue Sakarnor said...

thanks for the info ye kak filla

yellowie roses said...

kat bangsar tepi kedai mamak..lupe la nama kedai tu...tp kedai tu btol2 depan bangsar vill tu....rm5 je kot klu kening tp whole face rm25...

my everything said...

heheh tak sakit ke filla??? huhuhu dlu i buat sakit gilerrrrr