Thursday, March 31, 2011

Ko berani mati post gamba mcm nie?

giler cantik nak mampos.. aku kalau lah jadik dentist, teketar-ketar nak cabut gigi si Kim nieh..

Kim ni nak tido pon aku rasa dia make-up doploh inci..

tapi tetap tak menarik hatiku... aku lagi suka yang sorang nie..



cer teka ni sapa? wa saspek okeh.. lek jer dia post gamba mcm nie kan?


orang lain aku tak kisah, tapi dia Demi Moore okehhh... hahahaha..



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Axieda'great said...

huhuhu
canggih tu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Betul ke Demi Moore? Yang dgn Ashton Kutcher tu? Mana gigi dia?? Nape jadi camtu?? Filla mana ko dapat info ni..kasik tahu! ;)

nona hidayah said...

hah??biar betul..burok bebenor rhopernya..cmne lah si ashton kutcher boleh nak kat die..

cik selamah kundang said...

dah tua dah logik gk gigi xde.tp cool la berani tangkap gmbar gitu.hahaha

| Cik Hani | said...

bior benor kak...ke ko maen petik je kak.....doploh kali kak pila lagi santek dari demi moore nu.