Friday, March 11, 2011

*ehem ehem*

Assalamualaikum...selamat pagi.. salam sejahtera...

apa kabar semua? auwwwww *dah macam artis atas stage* selamat hari jumaat kengkawan sekalian.. macamana hari ni? sihat? happy tak? ngantuk lagi ke? tulahhh.. semalam orang suruh tido ko bejaga.. kan dah ngantuk...

mak sihat sejahtera hari nie.. bukan setakat mak, mak punye mak pon Alhamdulilah sihat..muahahaa.. mak korang sihat? mudah-mudahan sihat yer.. kalau tak sihat.. korang gi bawak klinik yer...

biasalah..hari jumaat semua orang happy.. hari jumaat jer.. ceria.. senyum sampai telinga.. al-maklumlah.. dah nak weekend ;)

nape mak macam menggeletik sikit arini.. hahaha... pagi tadi Pak Radie drop barang kat office.. terus gaduh-gaduh manja, paksa dia breakfast sesamer.. auwwww.. hahah.. "jomlah paaa..jomlahhhh... makan kat foodcourt ni hah.. leh rasa nasik lemak saipul.. jom arrrrrr".. terus pak radie ko tengok orang lalu lalang sekeliling... "hish malas arrr.. semua ngan kemeja-kemeja, dgn tie plak" (pak radie ngan jeans, kasut converse, t-shirt long sleeve, rambut mengerbang sembunyik dalam helmet.. duduk senget atas motor kapcai) sweeeeet tak laki mak? muahahahahha...

aku biasalah.. paksaaaa jangan tak paksaaaaa... jeles tengok orang lain tak abes-abes breakfast ngan laki.. haku pon nak jugak >_<"  alaaaahhh aku ni hah 2 tahun skali jer dapat breakfast ngan laki sebelum gi keje..

pastu pak radie pon park motor kapcai dia.. wah berbunga riang hati fillanie.. muahahha.. terus mata bersinar-sinar... rasa sambil jalan tu nak sauk jer lengan tu.. hish perangai mengalahkan Acih.. hover nak mampos! macam ko je ada laki bluekkk! ok terus pegi foodcourt office nie.. makan sesame.. alahai comeynyerrrrr sesamaaa.. hahaaa... sebab makan dengan laki, so mesti keluar duit laki.. dan-dan time order "bagi telur goreng, sotong, kerang.. sambal lebih"... muahahahha... tak pasal-pasal haku terjebak nasik lemak harini... alaaa sekali sekala takpelah -__-" duit balance pon powww masuk wallet terus.. muahahahaaa.. keji ke? kata nak menabung.. kenalah berhemat?!! haha

menabung tu menabung lah.. tapi ermmmmmmmmmm... ermmmmm.. ermmmmmm malam tadi kan kan kan kannnnnnnnnnnnnnnnnnn... carik-carik hidung tak jumpa... rupanya hidung dah ada kat atas siling!!!!




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Miss Moon said...

malam tadik kan kan kannnnnnnnnnnn malam jumaat ...mau tak nya berbunga atik buk pilanieeeeeeeeee

| Cik Hani | said...

muahahahhaaa...tade gmbo berdua tgah bfast ke kak filla...meh la tepek kt sini. hihi. hahaaa da dpt la tu kan yg dok meroyan smlm tu kannn. ce cite ce cite....

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

wahhhh...!!!! dah dapat ke menatang tuh ??? !!!! cepat la kasik tayang.. semalam janji kata nak tayang... nnt setiap sejam kita refresh blog akak. muahahhaha... kepochi punye pasal kan...


(p/s: nape blog akak ni mcm lambat sehari? maksud saya entry *ehem ehem* ni entry hari jumaat = 11.03.2011 kan??? tapi nape kat ats tuh tulis thursday lagik??)

mamasuri said...

cite pe ni?
tak sabar lah pulak..

b a m b a m ' s said...

wahhhhh..romantik kak non bekpes ngan husband yer..ekkekekek..

Mimy Hamid said...

mlm tadi kan kan malam jumaat kan kan...hepi kan kan...hehehe...beb laki mak pun gi keje sempoi ala pak radie bertshirt je...kalau aku bekpes pagi nengok laki org berti tie bagai...laki aku sempoi je...keje lukis lukis gitu la...sempoi jekk

Pn. Zana said...

wah.dah dpt la tu kan menatang tu kan?cite la..hehe

irmafittaputri said...

ehemm...hem...berbunga2 hati kak filla pepagi jumaat ye

J.M.R said...

kahkahkah..ko punye citer kak..mmg aku nk gelak je..cam comel gk pak radie ni ya..kihkihkih

Me-Mrs-Mum said...

sempoi la ko pilla...I loikeee....teruskan menulis yer yer....

DiyanaRosdi said...

Ai...dah kembang mata sy nengok sizling yee mee ni kak oi, new entry pls3!! ;)