Monday, March 21, 2011

Aktiviti macam-macam...

ok hari ni entry belambak-lambak.. muahahah.. bukan apa, esok aku dah gi course sampai hari khamis.. InsyaAllah hari jumaat baru aku update..muahahah... kalau rajin aku update lah malam-malam.. tengok pada keadaan yer..

eh kata kamera baru.. so kena lah bajet macam-ko-sorang-je-ada-kamera.. muahahah.. welllllll... gambar no#1 mestilah gambar bagi orang meluat sikit ;)

memperkenalkan harem pants baru i.. auwwwwww.. Pak Radie cakap macam apek jual sayo.. kureng tul arr.. terus potong mood i tau!!! tak bagi komen membina tul :(

ya ampun.. Pak Radie ko tatau aku buat keje ni kat bilik air.. kalau dia tau malu i >_<"
giler bekeladak cermin aku.. ok balik ni nak gi bersihkan cermin.. leh camwhore len kali ;)

sampai jek Enstek, terus lari gi dapo.. layan diri... mak dah gebang kat tweeter pasal daging salai ;)

uih sedapnye.. daging salai + pisang muda + belimbing kecik-kecik..apa? belimbing buluh eh? Pak Radie lagi nak jakun pisang tu tak buang habis kulit dia.. eh helo? konon budak bandar sgt lah tu? geli aiiii...

dah kenyang mentekedarah.. lepak-lepak jap...

dah penat lepak.. tetiba tekak mengenyam-ngenyam teringin nak makan durian! sebab otw gi umah Wan dah ternampak kedai jual durian..

terus bedezup Atok Braim si b'day boy ngan Wan gi beli.. auwwwwwwwww... *tempeleng skali* 

Wan kata durian mahal.. so takleh beli banyak-banyak..

budak ni pantang sumbat... semua dia telan okehhh...

durian pon slamber jer.. siap mengentak-ngentak nak lagi.. hahaha...


dah kenyang.. mak Kasihs pon tidokan anak kecik.. macam biasa, perut kenyang..dengan mak-mak beradu sama ;)

pastu Acih kalau jumpa Wan memang membuli jek keje dia.. Wan jahitkan baju kurung.. kain tu dia pilih sendiri okeh.. ko tau lah Acih ni kan pe'el sikit.. eh bukan sikit, banyakkkkk! cerewet mcm mak nenek.. konon ada citarasa lahh.. byk ar ko punye citarasa.. dah jaitkan.. nak ada batu-batu bling bling..

sorry lah mak kau nak layan.. tengah beradu.. dengar dia memekak-mekak ngan Wan.. rupanya ada art class ngan Wan ;)

menepek batu bling-bling bersama Wan...

padahal dah tampal kat bunga-bunga tu.. tapi budak songeh ni nak lagi, suh tampal kat leher plak..

nampak? poyo nyer lah ko ni Acih..

dah susun batu tu.. leh ironkan sajer yer adik-adik.. 


ok dah siap semua tu.. ahad tu ada wedding neighbour wan.. dia jemput semua anak-beranak.. maka anak beranak lah datang.. masing-masing mcm "apa??? MAKAN???" hahahah.. laju jekkk.. 

(entry wedding neighbour wan nanti nyer entry yer?)


ok pastu habis je gi kenduri kawen, ada sesi memanaskan badan..  

Acih sekarang gila youtube.. hari tu dok layan Bruno Mars.. (cuti sekolah seminggu dok Shah Alam ko berkaraoke ngan kakak-kakak ye? hahahaha)

pastu sekarang dia dok giler Wonder Girls.. tegedik-gedikkkkk anak aku...

sebagai mak yang sporting, maka harus mengambil bahagian juger.. bejoget sakan, pening pala Wan.. siap chicken dance bagai.. Amaani pon tekinja-kinja tepuk tangan ko tau? hahahah..memang kelaka.. Amaani yang hover skali..hehehe.. eh best gak eh? ok lah, nak berazam berjoget plak lepas nie.. boleh keluar peluh disamping bersuka ria dengan anak-anak di rumah ;)

Acih, kain pon dah tanggal..

ko tengok Amaani.. melasak tak ingat sekarang nie.. letih mak.. ligat okeh budak nieh.. Akak ko dulu lemah lembut jek... oh Amaani dari tiarap dah leh bangun bediri sendiri, tapi berpaut kat sofa lah.. pastu memekak-mekak mcm bangga kot leh bediri sendiri?

giler entry aku dah mcm main sumbat semua gambar kat sini..

nak tengok gambar ekslusip Buk Pilla nari?

jom arrr

ready yeh?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


ni salsa ke apa? kesian sekian *malu*

Acih, ko gelakkan mak ko yeh? gigi takde ada hati nak gelakkan orang!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

Ummi M.I.M said...

eh.. wan acih tukang jahit baju rupanya..
agak2 kalau ummi nk tmpang tempah baju raya boleh lagi ker??

p/s kang main lagi ek.. anak beranak.. hehehhee

nasazfrog... said...

KLU MASUK BLOG NI ENDING DIA MESTI MENGHIBURKAN HATI AKU,, WALAUPUN AKU TGH BOSAN GILE,,, HUHUHUHU FILA I LIKE U,, HEHEHEHE BOLEH GITU..

me suya said...

akak, nt suruh acih tengok super junior dan SNSD.. hehehe amani pula layan Nina in Japan kat youtube. Sempoi

Atiey said...

emmm enthla xthu nak tulis per...sebab hapi sgt ur family..hemmmmmmmmmm

MummyYana said...

Hihi..akak nie buat lawak lah..tetiba menari salsa..

Aya Ariel said...

kak..
ko kan..
cam kiut jerk joget2 cenggitu..
ajaklah pak radie masuk sehati berdansa..
ke hape yer name rancangan baru tuh..
aku rase pasti meletop~
aku make sure satu kampung undi ko kak..
yeaahhhh!!!
galakan nih~~

AYuNG said...

hehehe...gmba first...oh cun gila...nih kalau ngaku x kawen lagik pun org caya tuh kak...

gmba last, macam x pecaya lantas tengok berulang2 kali...kih2....:D

mc laa said...

suke bace blog kak filaa..coretan kak filla pnuh ngan kate2 bernas doe...hahhah

my everything said...

jeles sungguh badan u yang tak terjejas itu!!! serius mcam anak dara ..... tabik la buk pilla

~Rina Mazlan~ said...

Pilla.. semalam aku mimpi kuar shopping ngan ko.. gilerlah. Bangun terus amik wudhuk..:P

DiyanaRosdi said...

Akka comella..serba boleh.. huhu

Filla ~ Kasihs said...

ummi mim: yesza.. tukang jahit tervaek di abad ini ;) haha.. boleh jer kot..ntah? kene tanye dia ;)

nasazfrog: i like u 2.. tetiba jek..hehe

me suya: yeh? ok nanti gitau dia..

atiey: alhamdulilah hepi gak ler..

mummy yana: heeeeeee

aya ariel: menari? pengsan ko tengok kang..hahahah.. menari beterabur okeh.. tak berbakat langsung..

ayung: iyo lah tuuu..

mc laa: tang mana yang bernas..spastik adaaa..

my everything: lemak dah kaver..

rina mazlan: muahahah.... 'terus amik wudhuk' muahahahahah.. kelaka!

diyanarosdi: hakikatnye serbatakboleh..hahaha

s.u.h.a said...

haha. comel jah buk pilla menari :)