Monday, March 21, 2011

Anak buah saya masuk Hospital..

Anak buah saya Nurin masuk hospital.. erk... saya paling tak suka dengar baby/budak kecik sakit dan masuk hospital.. kesian sesangat.. orang tua tu, tak lah kita sedih sangat kan? ini budak kecik..alahai...

Sesungguhnya saya berikrar... hahaha...

dengar citer Ayah and Ibu Nurin ni.. terkedu gak.. yelah Nurin badan dia dah start panas.. muntah.. demam lah maknanya.. pastu bawak ke hospital.. doc kata kene warded, tapi kene tunggu sebab ward penuh.. ok fine, menunggulah kan.. Ibu Nurin dukung lah Nurin kat bahu.. pastu Ayah baru perasan yang tetiba Nurin dah keras kat bahu Ibu.. Huwaa.. takut aku dengar citer..

mata putih, badan kejang.. nasib Ayah laju-laju dukung Nurin letak kat registration counter tu.. kelam kelibut nurse tu semua.. bawak masuk dalam..ntah apa dorang buat..nasib baik ok semuanya..

warded, Nurin cirit birit, sampai habis diapers.. pastu lemah lah.. tapi time ktorang datang visit..dah hari ke baper... ligat!! lari sana sini masuk bawah katil..hahaha..

Nurin paling suka dengan Amaani.. maybe sebab dia rasa Amaani tu baby.. hahah.. cousin lain semua dah tua-tua! so Amaani paling 'sebaya' ngan Nurin.. eh dah mcm sama besar?

Nurin panggil Amaani -------> ANI... hahahah... olooloolooooo comel ANI.. Ani tu Nenek Ani lah Nurin!

weeeeeehoooo.. suker lah gambo atas nie.. *ehem ehem* sapa paling itam? hahahah.. Lek ya Azhar.. jangan merajuk, jangan nangissss..huahahah...


eh Nurin, jangan lah cekik Aniiii.. sian Ani...

get well soon Nurin.. jangan bagi orang panik lagi tau.. *Muah Muah*




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

aSmiDar said...

dannn..
sapa yg paling puteh...

tentu2 la amaniii...
huhuh

ezanoor said...

geramnyeeeee tengok amaani... klu dekat dh picit2 pipi dia...

Atiey said...

ciyankan kalau baby masuk ward..hemmmm
anyway moga nurin sihat selalu..begitujugak ngan c putih (ani)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Muka derang nampak sama jer. Klau kata adik beradik pun org caya.

Semoga cepat sembuh nurin

Sue said...

skrg ni tgh musim budak cirit birit-mmg kena tahan kat wadlah nampaknya. Masa melawat anak kawan tuh, 2-3 budak yg lain-di wad yg sama..pun cirit birit juga smpai bdn lemah...kena masuk airlah gamoknya...

SURIA AMANDA said...

kena sawan ke kak? tetiba keras...