Wednesday, March 02, 2011

18SX dan menyeramkan...

ok sesiapa lom cukup umur sila tutup mata ngan tangan.. boleh bukak sikit jer.. 

citer dia cenggini...cer citer cer citer.. nak gak pengaruh kak limah kat sini ;) petang tadi telah terjadi satu kejadian ngeri di toilet opis.. tensi mak tau.. meremang bulu romasss.. haha... sebelum kul 5 petang tadi.. aku pegi lah toilet.... masuk jer toilet aku pon pegi lah toilet peberet... 

masuk jer dalam toilet teruslah tutup pintu.. ko tau aku jumpa apa???? cer teke cer teke..

yang penting SERAM okeh... terus Omaigod sorang-sorang

aku nampak
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
panty atau bahasa melayu dipanggil seluar dalam.. atau bahasa pasarnya spender.. apa yang seramnye nampak spender? ko tau, spender tu berlumuran darah okeh!!!!! binawe tul arr...tebeliak bijik mata mak.. mana taknye.. spender tu tesangkut kat hook pintu toilet tu.. bila ko tutup pintu toilet tu, tak ke benda tu tepat-tepat kat depan muka aku ni hah.. tapi aku rasa tu disposable panty lah..

aku tataulah ni kes telupa nak buang ke haper? takkan sajer suka-suka nak buat pameran plak kan? tapi persoalannya, apakejadahnye ko gantung spender berlumuran darah tu kat hook pintu tu? campak jerlah dalam tong sampah... sungguh haku tak mengertiiiii ada perempuan yang tak reti menjaga kebersihan.. mencicit aku keluar toilet.. terus tebantut hajat.. tapi terus meremang bulu roma sebab tengok darah.. huhu.. 


ke benda tu bukan orang punye? tapi makhluk lain? 



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

18 comments:

mAmAbuDaK said...

~~~wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~~ akut ah

| Cik Hani | said...

wohoooo...pening woo tgk darah2 nih. apetah lagi darah orang. adehh betapa takde kesedaran sivik la kak filla itu pompuann. huhu.

bee2312 said...

kalu betul la manusia kak filla, pengotor sungguh orang tu..dgn saya pulak imagine yg saya masuk tandas tu. naik geli jugak rasanya...

ddlea said...

gagagaga...sib baik cakap disposable panty... kalau panty betul, i wonder, pompuan tu tak rasa semacam ker tak der menda lapik kat anu dia...eeeewwwww

Cahaya Puteri said...

woooaahh..gile kentang sape yg tggalkan spentot kt ctu..ish3..

Siti Fatimah said...

soooooooooooooooooo scaryyyyyyyyyyyyyyy teruk tul!!!

J.M.R said...

tak makhluk lain pon datang bulan gk kak oiii??????

kahkahkah..

yunz_02 said...

bley pengsan.. aiyak..

| Cik Hani | said...

kak fillaaa...anda telah di tag untuk membuat blog-tag ini. hehehe kalau rajin tk taw nk bwat ape tuh jwb la eh.
http://lavender87.blogspot.com/2011/03/assalamualaikum-readersss.html

aku.mamalia.wanita said...

takkan makhluk lain dah pandai pakai sependa.. yang disposable lak tuh...? isk isk isk... makhluk nowadays....

SURIA AMANDA said...

akak..assume jer org sengaja tinggalkan..krang asam kan?

Si Hitam Manis said...

dia ada seminar tu... nak cepat - pengaruh kak limah...

Zaqyah Rezzaq said...

uish nervous je scroll ke bawah. takut kak filla tepek gambar haha.

Love said...

Maybe makhluk lain kut!! Opis filla kejekan sunyi-sunyi gitu... Seram-seram gitu... Selalu kalau pegi putrajaya berwish-wish jumpa filla. Nak tengok la seslim mana filla ni. Sekali tadi terserempak ngan filla kat opis filla. Cadang-cadang nak amek otograph filla*tipu* tapi tak boleh sebab bos ada sekali! Mu memang selim giler la filla!

hOtMaMa said...

eiiiiiiiiiiii.. sapa la yg bongokkkkkkk smpi cam tuh??! hahaaha.. per lg mencicit la ko kuar ek..haha!

MummyYana said...

Kak filla tue hasil tinggallan manusia..sungguh kurang asam..ngeri je bila terbayang..

Mas-Azi-Mah said...

whoaaaaaaaaaaaaaaa ni toilet opis ke apee? ingat kan budak sekolah (mcm i) ni je yg tak gheti jaga kebersihan.. adoyaaaiii manusia manusia



PENGALAMAN BERSAMA 2 ORANG BAYI COMEL

mamasuri said...

pengotor nyer...
ada lagi yer pompuan camtu..
huhuhu