Thursday, March 10, 2011

Haihhhh lah Kasih...

tatau kenapa tapi bile teringat pasal benda ni konpem sengih..kadang tegelak sorang... al-kisah mcm nie.. ni citer malam tadi time sembang-sembang ngan Acih..



Mama: Kasih, tak penah lagi tengok boss baru mama kan?

Acih: A'ah..kenapa?

Mama: Haaaa.. mama ada gambar dia.. kasih nak tengok? (kebetulan gambar passport boss ada dalam wallet haku.. gambar laki takde..tetiba gambar boss dalam wallet..muahah)

Acih: Nak Nak Nakkkk..mana mana??

Mama: Tapi kan boss mama ni muka dia garang... dia senyum pon muka dia garang..

Acih: Cepatlah.. nak tengok niiii..

Mama: Jap Jap (sambil keluarkan dari wallet)

Acih: Bak sini (rentap.. tenung lama-lama diammmm je, tak cakap apa-apa)

Mama: Kasihhhh... tu lah boss mama, garang tak muka dia?




ko tau Acih cakap apa?
-
*scroll*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Acih: Mama, KENAPA MUKA BOSS MAMA MACAM RAJA LAWAK?
(muka Acih serious muka ikhlas lagi jujur time ni okay)




mampos aku pecah perot gelak.. Kasih, ko tau tak boss mak kau tu kalau marah dia suka makan BUDAK???








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

Aya Ariel said...

hahahahah..
bijak pandai clever smart gurl sungguh acih neh..
ekeke..
kasi dia masuk tom tom bak tgk..
mesti terkial2 si aznil nak layan budak ni..
^_^

DiyanaRosdi said...

Cute lah Kasih.. ape kata akak bawak dia jumpa bos akak, tgok lawak ke idak.. hahaha

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

hahahhahhaa... plawok.. plawok.. akak, kita pinjam pic ank akak nk kasi kenan comel kt 'baby' kita plak.. hik hik hik..

(eh, lupe.. kita ni reader akak tp skrg senyap jer sbb tengah 'khatam' citer2 lama.. ngeee...)

mamasuri said...

budak jujur filla..
eh..kasi lah tgk gambar bos ko tu..
heheheh...

| Cik Hani | said...

hahahahahahaaa...caya la kasih, you cool girl. hihi.

Pn. Zana said...

hehehe. makan budakkkk!

CikKaikazie said...

hahaha leh suh bos kak filla pegi audition RL6 taun depan!

mAmAbuDaK said...

nape x scan masuk blog bleh kita banding tengok...same bleh gelak cam setan

Diana AR said...

mana tau sebenarnya bos filla tu mmg raja lawak kat umah? hehe

Filla ~ Kasihs said...

huahaahaha..ko giler nak scan pic boss masuk blog? dia lantun haku dari tingkat 8 ke groundfloor nak???

grEEnaPPle said...

lawak la acih ni...acih tak tau kalau boss mama dia marah misai bergerak2 oooo tatot ooo...heheheheh

Simple Me♥ said...

cute la kasih..:)

cik madi said...

haha..kasih2.mmmg jujur...
t akk bwk la cih jmpe bos akk..biar dia ngok sndri..huhu

da lme follow blok akk..sgt sronok.cium amani dgn acih utk kte erk..xoxo~

cik madi said...

kasih yg chumil~

Siti Fatimah said...

hahahahaha tergelak di buat nyer acih she so clever kan....kids will never lies kan kan...n acih u all make aunty happy tau!!! cayang acih muahhhh :)