Thursday, March 10, 2011

hari tu dah meroyan..ni meroyan lagi...

a'ah mak memang suke meroyan... sian lah sapa yang ada dikeliling mak..

sekarang ni makan tak kenyang... tidu tak lena..mandi tak basah....asik lah dok teringat menatang tu... 

Ya Allah berilah kekuatan kepada hambamu yang kerdil ini.. ko berilah kekuatan kepadaku untuk menabung sehari singgit lama-lama jadi gunung untuk memiliki menatang itu... menatang okeh..bukan binatang!

mudah-mudahan jap lagi jalan pastu tesepak duit sekampit.. haih laaaa... mak nak jugak nak jugak nak jugak.... hah kan dah meroyan.. ko agak-agak aku ni  kalau meroyan dapat tak apa aku nak? muahahahaha... haku tak kira haku nak jugak nak jugak nak jugak!!!!!!! 

tapi tanak 2nd hand.. nak yang baru... *gedik*

ini tiada kaitan dengan bag ke kasut ke apa ke... aishhhh nak bagitau... tapi masa masih belum tiba.. tunggu dah ada jer menatang tu nanti.. dengan pantas mak war-warkan... 

time tu ko dah tak jumpa dah hidung haku nie.. nak jumpa hidung leh carik kat atas siling T_T




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

| Cik Hani | said...

Pak Radie owh Pak Radie...ni meh sini tgk buk Pilla tgah meroyan. kahkahkah, ade la tuh mende yg diidamkan tuh. hihi.

J.M.R said...

konpius gile pasal menatang tu???? pemenda menatang tu kak..

cam best gk sebut "menatang" nih

Jan@Afzan said...

tak sabar nak tgk apalah yang akak meroyan ni..menatang ape..

jeng2x..selamat meroyan lagi kak..

hehe

Nur said...

ipad2 la tu... kak filla kalau meroyan, menatang yg dia nak tu x mungkin la harga bawah 1k... nak meroyan pun kena pilih brand zaman skrg nih. wakakaka

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

ok2.. meh kita doa sesama...

Allahumma... bariklana... ^_~

Eila said...

hi...meroyan nak ape mendenya?

Anonymous said...

erk.. xfham la..
asl hidung kt siling?
soryla lembab skit..
tp mmg xhfham..
ape kaitan dpt menatang
tu ngn hidung kt siling?
T_T