Wednesday, March 09, 2011

SAJE NAK TEST MARKET...

Jangan nak geli geli bile fillanie nak prasan diva sket eh! haha.. berblog kengkadang kering idea.. atau ada perasaan malas menguasai diri.. padahal time tu tengah takde keje pon nak dibuat..tapi still tanak update sebab taktau nak cerita apa... kang haku buat lawak bodo kat sini.. haku jugak dibenci masyarakat... jadi elok duduk diam-diam sambil bz body tengok blog orang... muahahaha..

tetiba datang plak idea nak kata bodoh tak bodoh sangat nak kata bijak boleh lah sikit.. muahah.. i bukan nak buat pertandingan ke apa.. sebab nak bagitau kat korang mak maluuuuussss... sebab mak ni orang biasa-biasa jek, tak baper nak glamour.. tak baper nak fofular.. jadi malusss nak cakap...
*PANG* penampar sekali...

mcm nie.. haku ingat nak bukak sesi soal/jawab bersama readers.. tapi kalau ko tanak bersoal jawab ngan haku takpe... mak paham.... ko takde soalan nak ditanya... *paham paham* mak kan memahami.. takpe.. aku jugak nak bukak segment terjah bersama fillanie.. haha.. korang boleh email aku dan luahkan lah perasaan cinta ke, perasaan benci ke, perasaan sayang ke... atau apa je yang korang rasa nak mintak tolong aku siarkan kat sini.. eh hellooo.. ni bukan ruang iklan yer.. muahaha.. kang memasing laju jek.. Kak Pilla, tolong iklankan bisnes saya boleh? saya jual ikang masing.. hah? sapa nak jawab? contohnya lah, ko email kat aku, bagitau aku... eh apa aku merepek nie? jap lost kejap.. hahaha....

ok dah pulih dah... ko boleh email aku... ko suggestkan kat aku.. "Kak Pilla yang anggun lagi menawan *sapa panggil mak ni anggun menawan, aku dulukan permintaan dia* cilake tak? muahaha.. ok ok.. serious, ko suggestkan kat aku "Kak Pilla, kalau boleh saya nak kak pilla buat entry blablablablaaaaaaa... sebab saya rasa entry mcm tu menarik..lagipon orang suke baca" paham tak? atau pon.. "Kak Pilla, saya ada benda nak tanye kak pilla, sapa ex boipren kak pilla yang paling hensem lagi baik hati".. itu bukan aku lempang ko.. Pak Radie lempang aku dulu T__T

boleh jugak suggest kat aku... "saya nak kak pilla buat entry macamana nak bagi orang benci sayang kita?" muahahha.. mcm lah ahkak ni disayangi.. nanti leh aku ajar "senang jer nak bagi orang suke kat kita, ko pegi kat alamat sekian-sekian ko jumpa tok pawang sekian-sekian ko mintak minyak dagu".. heheheh...

takpon ko suggest.. "Kak Pilla, saya ni kenapa susah sangat nak bertemu jodoh? boleh bantu?".. "boleh dik, ahkak memang pakar bab-bab nak temukan jodoh orang.. sama macam tadi, ko gi jumpa tok pawang, pastu bila tok pawang suruh kau Mengucap ko kene mengucap, bukan baca doa makan" eh eh eh? muahahahhahahaha.... hanya diriku dan dirimu sahaja yang tahu... muahahahha.. BODO NAK MATI.. mampos haku nak tekencing ketawa dengar cerita kawan aku sorang tu..

ok ok ok.. serious.. ni bukan masa nak berlawak bangang kat sini..

ok lah... lepas ni boleh lah email Fillanie... tapi mana-mana yang aku tak siarkan ke.. atau tak jawab ke jangan lah tersinggung hati yer dek non.. mak kan kengkadang busy tahap dewa... nak check email frame pon kadang kelaut... hahahahha...

ok lah, baper kali ok dah.. tak gak berambus-rambus dari sini..

Ye Yeeeee.. haku pegi lah nie... *vai vai*

Eh, email kat framekasih@yahoo.com kalau agak-agak semak aku delete jer..muahahah.. kijam tak? kang serabut plak kepala hotak mak nie.. email frame pon kat situ.. email luah prasaan pon kat situ..

ok sekarang haku veramvus...

eh lupa nak gitau.. jangan korang ingat aku main pawang-pawang segala tok bomoh okeh... tolong sikit mak ni standard okeh! tak main lah bomoh.. tu semua syirik okeh.. tau apa dosa syirik? dosa syirik adalah lebih teruk dari segala jenis dosa besar.. haaaa takut tak? takut tak? samalah hukumnya dengan kau menduakan tuhan.. dan kau menidakkan kebesaranNya... tak diterima tuhan okeh kesalahan itu.. eh now nak jadi ustajah plak? ok ok.. aku tak leh ulas dalam-dalam sebab saya ini hamba yang hina lagi cetek pengetahuan tentang ini.. saya serah kepada yang lebih arif untuk mengulas.. alah, tengok jerlah astro oasis.. mcm-mcm ado.. ok diam skarang!

eh betul ke orang banyak becakap dibenci masyarakat? ok ok ok aku diam sekarang...


-vai vai-

eh dah publish tapi edit balik..muahahah.. boleh email dengan tajuk:-

REQUEST ENTRY

hahaha mamposlah orang kata haku ni saiko ke aper... lantak! ok, satu orang telah menghantar request seperti tajuk diatas.. muahahahha... haku tak tahan dow.. nak pecah perot pon ada.. korang nie.. kelaka lah... miaaaaaahahahaha.... lelong lelonggg..lai laiii laiiii... cepat cepat... sapa lagi nak email.. mari mari...

dah macam apek jual sayo plak

ok sekarang takde edit-publish-edit-publish lagi.. ni betul-betul dah.. eh.. asal aku mcm pompuan giler dah nie..buat main-main plak kat blog sendiri.. dasar saiko..

-PERMISI-






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Mimy Hamid said...

ko ni comel la bila bercakap..so baik ko cakap...hahaha filanie auwwwwwwwww

| Cik Hani | said...

wahh kelasss gitu...ai like la kak filla. sokong 110%! ehhehe.

Aya Ariel said...

mengong betul..
aku pon pening..
okeh..
aku nak email ko skarang..
kalo ko tak publish atau buat dek atau buat2 bodo atau seangkatan dgnnye..aku lak yang lempang ko..
boley??

syah said...

wat entry berjimba ngan kwn baik ko tu leh x anny & natra ..lama x dgr cite mereka .. jgn mare mak post sini sebab mls nak e-mail2 ... cabuttttttttttt

mAmAbuDaK said...

dahhhh ko buat je enrty meraban aku dah naik kering gusi duk tersengehhh je...satu hal kene ambik air minum betolkan gusi nih...dah melekat x nak katop bibir...

J.M.R said...

ni acih yg update ke mama filla nih????

kahkahkah

amy said...

hahaha,wat entry borak borak cm bese pon kelakar dah.
Buat lah entry pasal anak anak kak pilla banyak2 sebab dorang tomeyy ngat awww..hehe.
letak banyak2 gambar anak anak.;)

anne said...

kak filla, blog u skrg antara yg wajib i lawat..semua entry pon best..kdg2 gelak sensorg baca..kak filla nie stylo la,hot mama..i suke entry psl makeup,handbag,kasut n tips kecantikan..=)