Friday, March 25, 2011

Bosang

Salam Sejahtera.. korang pekabo.. aku kabo biasa jer.. penat tatau apasal.. letih jer rasa badan.. mata pon setengah jer leh angkat ni hah.. nak kata tak cukup tido.. malam tadi sebelum kul 11 dah tido dah.. tapi still letih..

try nak transfer gambo ke pc.. tapi asik hang jer tatau lah napa.. nanti lah buat entry day 3 tu.. aku dah mcm buat blog food dah..muahaha..

perot lapa, boss takde.. jap lagi nak makan mihun sup.. oh? aku jadi mcm ni maybe sebab banyak sangat makan yeh? tu yang jadi lembap slowwww jek mcm siput? oh no no no..

takpe.. next week start balik makan mihun sup.. nanti rajin i update k.. now nak gi carik makanan jap.




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR ONLY RM65
FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

| Cik Hani | said...

wake up kak fillaaa...hehehehe.

yellowie roses said...

wah...wah...wahhh.....bihun suppppppp
kat warisan ke kak?

Devi Pippi said...

Suppp??? wah2 sedapnyer....