Tuesday, March 08, 2011

Aku suke dia..

celebrity no.1 yang fillanie paling paling paling suke is Jessica Alba.. dia mcm comel gile.. pastu dia mcm dah lah comel pastu mcm kiut.. haha.. dah lah kiut pastu mcm very low profile.. dia macam sempoi.. dia kalau pakai seksi macam tak de pon nampak seksi.. pastu dia macam happy dengan family dia.. dan dia comel.. pastu dia macam comfortable dengan apa yang dia pakai.. takde lah 24/7 berheels.. pastu dia comel..dah? puas hati puji orang tu menggunung? ok dah..
alamak coat dia comel sesangat..

alamak bikers jacket (jeans) dia comel sesangat, bag pon comel..

alamak boots anak dia comel sesangat

boots dia lawa, jacket dia pon lawa..

skirt and sandals pon comel jer..

pants kewl.. accesories lagi kewl.. kalau haku mampos amaani rentap masuk mulut semua ni..

aishhhh comel giler to the max...cer tengok mata dia.. mcm redup giler.. gigi cantik.. perfect lips.. skin cantik, anak rambut cantik.. eishhhh cantiknyeeeee...comel kan dia?

simple

cheekbones tinggi.. muka baby face.. comel..

prasan tak jessica alba jarang pakai highheels.. kecuali function2 jerlah..

aishhhh cair lah tengok muka dia.. left pic tu... comellll...

oh ohhhh.. leather jacket tu lawa...

leather jacket ni pon lawa..

ok dah gi buat keje.... sibuk jer tgk dressing celebrity... muahahahha... oh, Jessica Alba pregnant lagi!!!!!!!!!!!!!!! *suke*




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

yunz_02 said...

same la... giler btl dgn JA.. u r rite. stylo tp low profile jek..

| Cik Hani | said...

hihihi tkleh tahan bile akak cakp anak rambut die comel...tapi memang comel pn. perfect gitu.

J.M.R said...

jessica alba!!!!!!!! kakak saya nih..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

comel sgt! dia pakai selipar sebab simple and tak sakit kaki kott!! i like!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

dress up dia lebih kurang you je!!! hehe. I likkkkkkkkkeeeeeeee!

miss shark said...

wow.. JA memang awesome.. btw, bw here :)

Siti Fatimah said...

kita serupa..... me too love JA ok!!! tapi tah bila lah nak vogue mcm dia tuh *nagis*

NuNu EeRa said...

ni kire bkl kakak ipar saya ar ni..