Tuesday, June 30, 2009

OUR NEXT VACATION...

Dimanakah?.. Bilakah?.. yer dlm jangka masa terdekat ini.. (sabtu).. heheheheh.... bukan aper... sbb dah bejanji ngn Acih... sepatutnyer sabtu ni is our office nyer family day.. gi Kuantan... tp cancel plak.. office wat 12 hb jek kat Semenyih.. bley?? ok ler tu dari tak do.... abis sian kat mama dier Acih... dah tebayang2 nak tido hotel yg sejuk... mandi swimming pool... sehari mesti tanyer sekali... bile nak gi hotel... aku dah letih nak jawab "bukan hari nie.. tp esok..esok...esok..esok..esokkkkkk.. lama lagi)...


bajet nak gi PD... tp sebab mengenangkan aku rushing.. byk benda nak kene buat.. sunday Acih ada kelas lagi..aku malas nak replace2 kelas nie... nak deliver frames lagi..pastu kang nak isi minyak.. nak drive.. kene tol.... so akhirnyer.. kami rasa duduk jerlah kat Cyberview Lodge ini... adalah dlm 8 minit drive dari umah saya.... tu pon hotel yg ada dlm list masa tu is Shangri-La putrajaya... hahahah.. nek beskal pon leh sampai... tp aku prefer yg ala2 resort.. baru feel2 mcm PD sket.. kuakakakkaka... harga 1 malam leh tahan meletop (as for me lahhh).. hehehe.. tp ok ler... sbb dekat.. tak yah kecoh minyak tol bagai... kalo tetinggal barang pon leh balik jap gi amik... huaahahahhahah.. gi pon ramai org ckp lawa bebenoooooo... so nak gak aku tgk... BEBENOOO KE LAWA?.. saper penah stay???? ding dong bell arrr sket kat aku nih.....
dengar kata room BESO BEBENO...... balcony aku tgk pon BESO BEBENO.... leh bentang toto tido luar!!!
ok ok.... sesi gegambaran pasti ada disini... bayangkan mak lari2 kat sini ngn straw hat roxy yer... boleh bla ker tak leh bla?? .... SABAUUUUUUU....


(byk loghat aku arini kan).. PEYGHOK a.k.a. perak.... pastu MELAKEEEEEE pon ado... ulau melingkau atas pagauu... nak kene panampau?.... heheheheheh
EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Lenny said...

tempat tuh mmg best.. aku penah tido situh skali.. masa blajo.. kawan aku dapat wat practical kat IT dept dier kat situh.. psatuh dapat room free... so.. kitorang yg lelain sangat poyo maka telah tido di bilik dier sedangkan dier kene keje.. bila dier balik... tgk kitorang dah tido baeekk nye atas katil.. sian dier kene tido kat sofa...

tapi mmg best....! swimming pool pon best.. ada k-ok kat tempat tuh... ko try ah..

-butterfly- said...

:: auww!!
:: caya lah kak filla..
:: wlu pun jarak dgn umah tak jauh..
:: tetap dianggap COTI-COTI MALAYSIA..
:: hehehe
:: nnt hgn lupe jadik model ngan Acih k..
:: pastu snap pix banyak2 utk tayangan kami ni..
:: have fun!
:: enjoy ur holiday ala2 kat PD..
:: :P~

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

okinokiyo said...

ko gi bila meh aku jengah sket..pastu ko main futsal kat blkg tu ke?hahahah giler dekat.tpi ok gak xyah nak jammed2.

happy holiday! pool dia kaler ijau okeh..bukan biru mcm biasa sampai aku konfius ni pool ke kolam ikan hahahaha

Filla ~ Kasih Aleeya said...

Len: ces.. ko mengambil kesempatan okeh..hahahaha.. ermm..InsyaAllah takder hal aku try sumer yg ado..
Butterfly:harus... walaupon dekat..tetap coti2 mesia.. pose TETAP spt di PD..hehehe
okinokiyo: huahahah.. dkt giler dow.. eh tulah nyer..aku usha swimming pool dier mcm serammm jek nak mandi?? naper tak biru ah?

mummy_ayu said...

wah best nye..holiday! enjoy..nanti amik gambar yer.

Sham Ummi Echa said...

nk itutttttttttttt..

busyuksayang said...

mmg best kat situ...kira hijau2 & segar2 gittew...karaoke dia, u wajib pegi coz sgt happening :D

fiza zasmi said...

ala...
pegi la kuantan, fiza leh jadi pemandu pelancong akak...

MimY HaMiD said...

nnt ko update gambo yer

Mrs.Nury said...

wahhh nak jugak ko g vacation ek...if aku memangla tak kesempatan nk g vacation itupun nak kene plan br bleh.Shikin pernah stay sana if ko nak tau lebey detail la...so buk filla enjoyy ur vacation babes

C!kpuanmuda said...

wah kelas la filla.. kalau laki mak kompom dia kata ngabihkan borehhh yo. hahah