Thursday, June 04, 2009

Terima Kasih Followers ku yg baik hati....

tetiba tekujat lak ada 'signature' bile click kat new post..huahahahha...org jakun mcm mak ni biasalah..baru pandai buat yg simple2 tu..kagum dia giler babas... tebabas-babas dah nie.. hihihi... kagumm...kagummmmm... *clap clap*


sebenarnyer aku x der aper nak melalut dlm entry nie.. cuma telintas kat kepala hotak mak nie.. nak membuat satu entry khas utk followers mak..sama ada yg berdaftar atau pon yg tak berdaftar...hihihi...


*tarik napas dlm2*.. *lepaskan slow2*.. dikesempatan ini... saya sebagai tuan punye tanah blog, ingin mengucapkan ribuan terima kasih yg tidak terhengga kepada u all sumer yg sanggup bersusah senang bersama saya..(perhal ko)..oopss.. hover lak ucapan.. silap2.. ok seyes balik yer.. followers saya dah 104 orang semuanya..*hi followers saya..*..heheh.. walopon aku ni jenis selfish..sbb aku sendiri jadi follower utk 2 blog jer..blog moon ngn blog lenny.. (tupon sbb dorang offer nak bagi hadiah)... jahat ke aku?..aku kan PEMALAS... tp tu sumer tak penting.. yg penting aku kalo ada masa... selalu gak jenguk2, jengah2..intai2 blog2 feveret aku.. tatau ler dorang2 ni tau ke tak aku kepoh2 baca blog dorang..hihi..nasib arr kan!! aku ni bengap IT sket..so aku tatau saper yg baca blog aku.. nak baca..bacalah.. nak suke ke nak benci ke.. (tetiba emo perhal)...



(jap tukar channel.. tv3 ni bodo..citer keliwon plak...dah ler aku sowang2 kat umah..lagi nak citer antu kepala tanggal lah ape lahh)..ok sambung balik...eiiii citer 'gadis cuci the series' astro ria ni menggelabah tul arr.. menjerit2.. tepekik2.. aku mmg pantang tul arr org nyaring2 nieh... ok kita tinggalkan paragraph aku yg dah keluar topik nie...


ok sambung balik... citer aper ah? follower? ok ok.. aku sebenarnya kan kan kannn.. malu tau ada blog2 nie.. aku kan pemalussssss.. hak tuiii... kat blog pung pang pung pang.. sbb bile type ni bkn ada org pon tgk.. tp ko tatau biler ko publish.. ramai gile ada org lain yg baca.. pastu lagi nak malu.. tukang kutuk blog aku saper lagi.. harus ler pak radie.. (menggelabah dia tu).. mcm aku tatau..ko diam2 ko bukak gak blog aku kan kan kan? baik ko ngaku!!!!! buat silent readers aku pon..aku nak ucap tima kasih sbb singgah2 tgk aku kat sini...aku malu..korang lagik pemalu... sama lah kita... (dan dannnn)...


ada satu tahap tu sampai aku tatau dah nak merapik aper mende dah kat sini..tp aku main hentam jek... dan aku bersyukur gak.. dgn ber blogging nie.. ada lah sket2 rezeki yg datang.. nuffnang bagik.. business aku ok..(alhamdulilah)..aku dpt ramai kawan... dan lain-lain... kalo aku tgh lapo tu.. aku suker jek visit blog2 org yang ada gambo makanan..dpt tengok sambil tadah air liur guna mangkok pon jadiklahhhh... heheheheh...



so conclusion nyer di sini... terima kasih buat semua... giler prasan... follower baru 104 org (tu pon ntah tul2 follow tah tak)..org lain follower ribu2 lek jerr.. huahahahha... aku kan jenis yg bersyukur..jenis yg cpt bangga... nak wat cemana.... hehehehhe... so kalo ada sesaper nak suh aku jadik follower blog dia pasnie... siler buat pertandingan dpt hadiah..pastu siler confirmkan yg hadiah tu mmg tentu2 aku yg dapat!!!!! hahahahahahahhahahaha *gelak syaiton sket*



sekian, terima kasih, (siler usha signature saya kat bawah nie) pergh idong kembang sampai sok pagi nie... *x leh blah dowww*



giler la wei... baru lepas maki hamun... aku x guna mouse.. baru nak setting alignment ni skali ilang.. panik okeh.... sib baik ler walopon aku bodo tp blog ni pandai autosave.. fuhhhhh lega jap..hehehhe..



sekian,





16 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ha3...kak filla ni..lya ne sblom de blog sndri ag da jd pmbace setia kak filla...neway...keep blogging ye akk...suke nengok happy family ne.....

happy2gether said...

Filla, aku xpenah tgk keliwon, tp mlm ni tetengok, nasib la hantu dia x scary sgt, syasya siap ckp, syasya nak tgk citer antu lagik, antu tu baik ek? tak jahat? sabo jek aku....ramai ek follower ko? tapi mmg ko pandai menulis, citer pon kelakar...keep it up...aku mmg kalo bukak blog, sure nengok blog ko, moon, ila, lenny n kwn2 kiter lah....

Luth Textile said...

wah wah.. pencapaian yang memberangsangkan.. keep it girl!

genny da bomb said...

mak tak jadik follower pung..tapi mak ingat address dlm kepala otak..buleh!!tu follower gila babas namanya..kekekeke..sama la malam tol nk klik2 jadi follower unless ada pertandingan kakakaka..gile kuasa tol

mak pun pemalu..ahaks..tapi mmg suka ngomen blog org..mmg tak malu..kakaka

Liyanaroxx said...

follower ramai sbb blog kak filla best...even ngarut pun...tetap leh menenangkan jiwa biler baca..so apa lagik?always update blog ye?video acih satuuuuuuuuu~!!=D

mannira said...

keep it up....maintain the way u are.. apakata..sekali sekala buat n3 psl duit nuffnang..brp hits..ceh sebenornya nak kepochi...ahaks...

and tq for not being plastic..org suka fila nyer blog..

Jaja said...

walau tak jadi follower, blog mu tetap hari2 ku terjah...klu tak bukak cam tak sah gitu..
suka baca citer filla. lawak nak mamps. kadang tu mmg mcm meraban, tapi ku tetap layannn.
rerajin buat citer meraban lagi coz menda2 tu yg buat saya sengih sorang2 depan pc..hihihi

JuJue said...

yang yang..mak ni bz 2 d max la..2 3 minggu ni. tak nyempat nak memblog dan mengepo kat blog org! sekali bukak blog ko..dah mcm aku kena baca lapan bijik novel! fuhhh! peluhhh ketiak mak!

ermm cantik signature ko! ganas! macam baru lepas bunuh org! i like bebehh...ganassss.

Kitty Pryde said...

oooo dh ada signature...

terrer!! tahniah!!

keep posting! :)

busyuksayang said...

ur signature...just remind me to ahlong jer :P

* i nie follower u yg setia...:D *

pHat sUe said...

hover okek sudah ade signature * claps *

ko cam baru dpt award je wat ucapan hahahah. cume tade podium jer heheehe

/me teringat kenangan dlm kelas time wat presentation he he ko ingat?

anyway, bebel la manyak2 gik ok. lagi pung pang lagi bagos... :)) same je ha aku tgk luar kat dlm nih janji tak pastik okeh hihi.

pssst kire skali tak pengunjung laki2? :))

ps : mak tak perlu follow2 ko hah, gugel je kasih sepah okeh hihihi

sheila said...

blog ko ni bukan aku je yg baca..
org opis aku pun baca..kire ko cam pemes gaklah kat opis aku yg cinonet ni...

bila ko nak follow aku?? nak tunggu aku kasi hadiah gak ke???

norhaliana said...

kak filla,

ohh kak filla dah advance. i pun nak ikut belajar buat signature!
Liana - your follower.

Annyssophellia said...

come je signature k filla....hehe...anis pon br wat signature...hehe..rase cam best jek tgk org de signature cute...anis salu gak msk blog ni...kalo rase tensen, msk blog ni gerenti tenteramla jiwa....jom pakat rmi2 terjah blog ni!!!!!

mamawannie said...

ai tak hingat dari mana asalnyer dapat blog ni... sampai ke hari ni masih tak hingat... tekat2 kat google kot tu yg keluar tu... dan untuk makluman u pilla... blog u dah pemes satu opis ai ni baca... masing2 kata kerek giler minah ni menulis... boleh hilang tensen dibuatnya... muahaha...

jangan la berhenti menulis wokey.. merapu meraban tu yg org suka.. biar pun merapu tapi berilumu.. boleh..?

Mrs. Adz said...

tahniah filla.....
keep blogging....
you rock....