Thursday, June 04, 2009

TESTING..TESTING..

Sajer nak testing "Signature" kat each entry yg aku publish... belajo kat kelas tutorial ceera tadik..tp mak ni kan bengap sket... so sajer nak testing.... jap yer..kita hembus sket... "fuhhhhh".. jap bagi aku publish jap...hehehehehe....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

MEMANG SAH BENGONG!!!! aku tak reti la weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...biler laaaa aku nak celik IT.. huhuhuuuukkkk..mana signature aku yg glamer tuh?????? mencikkkkkss tau.... Tak per aku gi tanyer cikgu jap..... heheheheheh
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Jadik ker??? jap aku publish 2nd time.. baper kali edit/publish daaa entry nie..heheh...saboo..jeng jeng jeng....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MEMANG SAH BONGOK!! DAH AKU MALAS NAK LAYAN..BIAR JERLAH APA YG ADA KAT BLOG NI BERSYUKUR JER LAH.. TAK YAH LER NAK TERRER2 SGT...

7 comments:

busyuksayang said...

hahaha!!! i dah try and luckily ada...:p

yantz-yeem said...

hahaha sama la kita...dah lapon poloh kali try x kuar2 n x jadik gaks..so syukur la apa yg ada...ekekek

Kasih Aleeya said...

busyuksayang:i dah try gak..ghopernye pandai gak!!! dah kuar okeh!!!! cuma tak de entry nak publish jek.. tungguuuuu.....haha
yantz-yeem: hahahaha... mak lagi terrer sket arrr.. dah ada okeh *muke riak bangga tak hengat*..nak blajo?? meh sini...heheheh

mannira said...

gila belagak tu..wakaka...

Sham Ummi Echa said...

hahahha..sama la ngan aku nih.. bongok tp pndai... meh sini ajor aku sket... aku da penah try dulu.. tp x mjadi.. mls nk try aku dok ler diam2 ngan blog old edition aku nih... sila ajar aku yer.. x baik kedekut ilmu tau

MimY HaMiD said...

filla nk belajor..selama ni signature copy paste...opsss terbocor rahsia...ahahah

Kasih Aleeya said...

to all: sesaper yg rasa dia bodo sket tp pandai byk (mcm aku) meh add ym aku 'akufillanie'.. meh aku yg bijak nie ajo..huahahahahha..(org pandai gelak)