Monday, June 22, 2009

Berangan Jadik Model...

sebelum aku citer bab Acih prasan model... meh aku ngadu lagi sekali... yer aku sakit lagi... weiiii.. aper hal aku asik tak sihat jek nie... ari sabtu aritu nak gi jmpa customer utk deliver frame..kat dlm kete aku dah tak selesa..bukak aircond.. tp mcm peluh2.. pastu seyes rasa nak muntah.. jadi sepanjang jalan cuma diam.. sambil letak plastik get ready kalo muntah.. aku rasa angin ler.. sebab biler tekan ulu hati tu.. lagi rasa nak muntah... eii mcm2 ler aku nih..

tengah wat entry ni pon... tetiba tengahari tadik..muntah.. tp muntah air..sbb baru lepas minum air kosong... aku wat kesimpulan sebab aku baru lepas minum ubat.. so minum air kosong byk..tu yg keluar air kosong.. hampeh tul... (jgn memandai buat statement 'berisi' okeh)...

ini adalah kain yg Wan Acih jahit... buatkan baju tidur... huahahaha... (mintak maap ler kat tuan punye kain.. sbb mak aku kata kain lebih org..yelah mak aku kan jait baju)



perghhh gambo di atas ni pose paling getik antara yg tergetik...

yer yer... bawak2 bertenang Acih.. sudah tu... cukup okeh???? (mentang dah tau blog tu aper.. hover lak dia skang nieh)... tp paling best ialah gambar di bawah....

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

si-Ju-On-tua

(yang berjaya di capture oleh Acih)
EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

18 comments:

MimY HaMiD said...

hahhaa..pic plg last xtahan nengok..ko leh x jgn bg aku gelak kt opis ni..hadoi tp acih leh jd model la..lawo corak kain tu..berkenan mak nyah

Gieyana said...

last photo tue yg x bleh tahan tue...hehehehe..
~ Ank u mmg comeyyy!

Jaja said...

hahaha..gambar last tu kenapa kak?? mcm sesuwatuh je...
pening2 loya eh sampai aksi terlepek cenggitu =P

onniey84 said...

akak, acih tersangat comel bila buat aksi ternganga tu..geram betul,

mannira said...

wakaka..pic last tu..tak leh thn betul.. br lepas muntah ke tu???

genny da bomb said...

kakakakkaa..

ehh mcm petanda jekk????isi la tu hihi

Softtouch [Hanim] said...

he he he. Patutlah dia posing mcm tu. Idola nya pun sama. Cantiknya baju tido dia tu. Comel jer

sheila said...

sib baik ko sedar diri wei..hahahha

Aryana & Adrienna said...

oo patut muka hari tu pun cam tak sihat jer...sowwy sgt aritu lambat kereta wat hal ....tp di sbbkan dah janji ngan u aritu ...i terpaksa pinjam my brot nye rketa....dah ler keta rosak aritu jln lak jem pastu nk amik my doter...eklam kabut di buat nyer rasa bersalah ader gak sbb lewat ....nak posing pun tak sempat sbb tgok Acih dah takder mood...hahahah...dah 2 kali jumpa tak gak leh posing...

c a b b i e n a said...

komen saya gmbr2 kasih tu...
very da comelsss... pipi tu rs nak d gigit...

gambar last tu...
i no komen...

hehehehehe...

aisyah said...

hahaha,
buk filla... tgh a sape mama aceh.. tu pasal die macam tu....

Miss Moon said...

auw getiksnya kasihhhhhhhhhhhh aku sukaaaaaaaaaaaaa wey mak nko ley jahit baju budak ek ? meh aku pos kan kain ke mak nko fill .

asal nko muntah tew fill nko dah gie jumpa doc ke nko gastrik ke hapa nih nko makan ke tak . nko jgn main main tak makan ke hapa nanti kang kurus kering kawan aku nih langsung cam taugeh berjalan ....makan ubat tau fill n makan

aku terkejut nko tgk gambo last tew akakkakakakakakakkaka

busyuksayang said...

like mother, like daughter...but i like :D

Anonymous said...

errr...

H1N1 ke?
baik pi check

:)

Kasih Aleeya said...

my sis Hana: hehe..tulah tak sompek nak posing2..mak tak sehat.. dan anak tgh badmood..
anonymous: KONPEM bukan H1N1..bawak besabar/bertenang yer.. sakit2 tua jek sket neh *uhuk uhuk*

-butterfly- said...

:: wah!
:: petanda Acih bakal mendapat adik baru!!!
:: :P~

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

...$weE+ 666... said...

kellessssssss acih pandai posing skrg. hehehe... tak tahannn tgk aksi2 getiks dia tu, bak kata ko filla... tapi ke mana tumpahnya kuah kan? ahaks!!!~

kain lebih org pun cun per dah jadik baju, kreatip mak ko! :-)

ko per hal muka toya jer kat gmbr bawah tu, mmg sebijik ju-on! hahahahahahaha~

Lenny said...

hahahhahaha... aku mmg gelak tahap gaban tgk pics last.. ahhahah... bongek nyer filla..

weih.. rindu la kat kooooo!